Ovim znacima se vraca bivsa ljubav ili ce upoznati neku posebnu osobu!

Ovim znacima se vraca bivsa ljubav ili ce upoznati neku posebnu osobu!

2024-01-20 0 By Admin

 Ako ste rodjeni u  ovim znacima, imajte na umu da vam sledi jedan vrlo lep period za ljubav.

 

 RAK

Vraca vam se bivsa ljubav. Vi to znate i osecate. Mozda vam se ona jako dugo nije javila ali je cinjenica da vi znate da vas ona voli iskreno. Da mnogo misli na vama. Naravno da vas raskid nije bio lak. Mozda vam je cak i slomila srce ali ono sto moramo da kazemo jeste da se iskreno pokajala. Da je ona neko ko je jako dugo cutao i krio svoje emocije iz prostog razloga sto je pokusavala da vas  zaboravi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

No,sada su pred vama dani kada ce doci do toga da vas pozove. Ona prosto ne moze vise da cuti, niti to zeli. Zeli da zna na cemu je sa vama, i sigurna je u to da zeli sa vama jos jednu sansu.  Ostalo je na vama jer samo vi znate da li ste spremni da joj prastate i da li je to ono sto zelite. No, vazno je da kazemo da skoro da nema toga sto ta osoba nije u stanju zbog vas da uradi.

Sa druge strane, pripadnici vaseg  znaka koji sada nemaju u svom srcu i svojim mislima nekoga iz proslosti mogu da ocekuju novo poznanstvo. Vrlo je moguce da ce doci do ljubavi na prvi pogled. Vase srce je romanticno i nezno i svakako da vi verujete u to.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2