Vaga,Skorpija,Strelac:Do 3.novembra se menja mnogo toga u vasim zivotima!

Vaga,Skorpija,Strelac:Do 3.novembra se menja mnogo toga u vasim zivotima!

2024-10-28 Off By Admin

Vage,skorpije i strelcevi ce u danima pred nama moci da kazu da su dobili neku novu sansu za zivot. Za srecu pre svega.

 

 VAGA

Do 3.novembra cete biti zodijak srecnik. Moramo da kazemo da je doslo vreme da se posvetite sebi. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono do cega mu je stalo.

Do kraja ove sedmice cete istrajati u svojim namerama i planovima bez imalo sumnje.

Pre svega ce vam krenuti na polju emocija, ali moramo da kazemo da je samo pitanje dana kada cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. No, ne treba da krijete emocije. Ako postoji neko do koga vam je stalo, ako ste sada spremni za novu ljubav i novi pokusaj, vreme je da kazete ono sto mislite, zelite i osecate.

Ovo ce takodje biti dani tokom kojih cete doziveti da vam se javi jedna osoba iz vase proslosti. Nema bas nimalo sumnje da ona prema vama oseca nesto veliko, znacajno i posebno. Zapitajte se da li vi zelite isto.

Ako je vas odgovor potvrdan, onda znajte da nije vazno ko sta kaze, da nisu vazna tudja misljenja, vec samo ono sto zeli vase srce.

Morate oboje da spoznate gde ste gresili, jer samo u tom slucaju cete moci da kazete da ste srecni. Ljubav, ma koliko da velika bila, ne moze biti dovoljna za srecu ako se oba partnera ne bore, ne zalazu za ono do cega im je stalo. Do 3.novembra sledi mnogo toga, ali od vas mnogo toga i zavisi.

Na polju karijere do kraja sedmice svakako da slede iznenadjenja. Mozda cete konacno dobiti poslovnu ponudu koja ce biti bas ono o cemu ste mastali tokom svih ovih godina. Ali, ono sto je vrlo vazno da naglasimo jeste da ne smete da sumnjate u sebe, svoje kvalitete, u sve ono sto vi zapravo jeste.

Konacno, bice ovo period kada cete biti nagradjeni za sve ove godine zalaganja.

Sto se tice ljubavi, ako ste sada u vezi, znajte da ce vam konacno biti jasno da je osoba koju imate kraj sebe ona prava. Da je ona neko ko je vredan vase ljubavi, vaseg truda da je usrecite, zadrzite kraj sebe.

 

 SKORPIJA

Cinjenica je da mnogim skorpijama ova sedmica nije pocela na najlepsi nacin. No, polako. Imajte na umu da je samo pitanje dana kada ce to da se promeni, ili, bolje da kazemo, pitanje trenutka.

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se radujete.

Do kraja ove sedmice cete biti zodijak koji ce dobiti ono do cega mu je stalo. Pre svega kada je u pitanju ljubav. Neko ce vam na delu dokazati i pokazati svoju ljubav. Mozda cete cak biti i zaproseni do kraja ove sedmice. Vi ste znak koji je zasluzio da bude srecan, i svakako da samo treba da cenite ono sto imate. Do 3.novembra slede neki novi poceci.

Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.

Ako ste sada slobodni, znajte da su velike sanse da cete do kraja sedmice preko posla doziveti jedno jako lepo poznanstvo. Mozda to nece biti ono o cemu ste mastali, mozda ce ta osoba biti znatno mladja ili starija od vas, ali nema nimalo sumnje da je to bas ono sto vam treba. Pustite da vase srce prepozna sta je ono sto mu zapravo treba za srecu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2