U zadnjim danima oktobra,ova tri znaka ce konacno dobiti poruku od bivse ljubavi!

U zadnjim danima oktobra,ova tri znaka ce konacno dobiti poruku od bivse ljubavi!

2024-10-26 Off By Admin

 Ako ste rodjeni u ovim znacima zodijaka,znajte da cete u zadnjim danima oktobra uspeti da ostvarite svoju veliku zelju.

 

 VAGA

U zadnjim danima oktobra sledi vam niz promena. Morate znati da je jasno da je vasa bivsa ljubav konacno spoznala koliko vi vredite.

Jasno je da vas i dalje voli, i svesna je toga da ste vi ono najlepse sto se desilo u njenom zivotu.

Stize vam poruka na koju ste dugo cekali i bitno je da se fokusirate na ono sto vase srce zeli. Razmislite o tome sta vam treba, i nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.

U zadnjim danima oktobra cete dobiti poruku od bivse ljubavi, a vi konacno donosite odluku hocete li sa njom nastaviti tamo gde ste stali.

Naravno, ljubav je veciti pobednik, pa je bitno da naucite kada je vreme da zaboravite na razum, vec da prosto dozvolite da vas vodi vase srce. Ono sto dalje moramo da naglasimo jeste da je ovo period tokom kojeg cete moci da kazete da ste dobili ono sto hocete, ali da ni u kom slucaju ne treba da obecavate ono sto ne mozete da ispunite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako ste zaboravili tu osobu, ako je vase srce zaboravilo, pronaslo svoju srecu, znajte da ne treba da dajete laznu nadu.

Recite onako kako jeste, ucinite onako kako vam nalaze srce i nemojte nikome obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Bitno je da budete ono sto jeste, ali da, ukoliko vam je i dalje stalo, date toj osobi sansu da vam dokaze da se promenila. Da se kaje. Morate oboje da spoznate gde ste gresili, kako bi vam drugog puta uspelo, kako bi ste drugog puta mogli da kazete da je ljubav pobedila. 

Kompromis mora da postoji uvek, i u svemu, ne samo na polju emocija, ali svakako da su one upravo ono sto nas vodi kroz zivot. Poruka koja vam stize u zadnjim danima oktobra moze da promeni bas sve.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2