Zadnjih deset dana oktobra donece srecu u srca ovih znakova:Nekima na polju ljubavi, nekima novcanu srecu!

Zadnjih deset dana oktobra donece srecu u srca ovih znakova:Nekima na polju ljubavi, nekima novcanu srecu!

2024-10-20 Off By Admin

Zadnjih deset dana oktobra donece srecu u srca ovih znakova: Nekima na polju ljubavi, a nekima novcanu srecu…

OVAN

Neka sve bude sto nije i neka vam se zadnjih deset dana ostvare sve zelje. Na vama je samo da se znaju vasi prioriteti za ove dane. Iskoristite ih i uzmite u obzir sve sto ste zeleli i planirali. Nweka se ostvari pola vaseg plana, bicete presrecni.

 

BIK

Zadnjih deset dana oktobra cete morati da se malo pokrenete. Mada ste sada uspeli da normalizujete situaciju, ipak morate znati da je to trenutno. Sve zavisi od vas, ali mozete racunati i na malo srece koja nece biti na odmet. Racunajte na nesto znacajno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Imacete dosta obaveza koje ce vam izazivati stresne situacije. Nemojte da se nervirate, jer zadnijh deset dana meseca ce da se poboljsaju za vas. Pored svega loseg sto vas je snalazilo, vreme je da se popravi vase raspolozenje. Imacete cak i povod za slavlje u porodici ili familiji.

 

RAK

Ma kako da vam je, lose ili dobro, vi se ponasate isto. Vesto krijete svoja osecanja koja se taloze u vasem srcu. Tokom zadnjih deset dana meseca mozete se naci u situaciji da necete znati kako da se postavite prema jednoj osobi. Da li cete znati da sakrijete kako se osecate?

 

LAV

Mozda je vreme da se ovih dana zapitate i koji je dan i zasto vas vezu ovi dani. Mada je proslo dugo vremena, mozda vas ponesu stara secanja. Gledajte da se ogradite od proslosti, jer ce vas samo uznemiriti neka daleka i stara desavanja.

 

DEVICA

Moracete ovih dana da budete osoba koja nece dozvoliti da joj proslost lomi srce. Idite napred, umesto sto se vracate onome sto se desavalo davno. Ovih deset dana je vasa nova sansa za srecu. A pokazace vam se u liku jedne osobe koju cete sresti!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2