Vodolija i Ribe od 21 do 28 oktobra: Jednom zodijaku ce biti kasno da se kaje, dok ce drugo prevazici probleme!

2024-10-19 Off By Admin

Jednom od ova dva zodijaka ce biti kasno da se kaje, dok ce drugi da prevazidje probleme!

VODOLIJA

Dok nije kasno, ucinite sve sto mozete, dok vam se pruzaju sanse. Moracete da ucinite sve sto je do vas i da se potrudite da resite svoje dileme. Bice da se radi o vasim licnim dilemama u koje ste upali svesno.

Vec ste imali neka sitna upozorenja koja su bila trn u vasem oku. Smetali su vam saveti koje niste hteli da slusate. Jednostavno ste pokazivali samovolju i tvrdoglavost u situaciji koja je iza vas.

Sada cete morati da pokazete odlucnost sta cete i kako dalje. Sta vam je ciniti da popravite nesto u svome zivotu. Morali biste da sredite svoje radno polje jer stalno trpite neke oscilacije. Moracete da ucvrstite  svoje teznje i da znate koji su vam ciljevi. I najvaznije od svega, vi morate naci prioritete.

Mada imate sanse da se ovih dana usmerite, mozda necete iskoristiti sansu. Imacete mnogo obaveza koje cete morati da sebi postavite kao zadatak. Pokazacete da sve mozete i da vam  posao ide. Vas problem ce biti nesporazum sa clanom porodice ili uze familije.

Ne budite tvrdoglavi vec pokazite toleranciju. Nadjite nacina da se srede  vasi odnosi, pre nego bude kasno za kajanje.  I sa osobom do koje vam je stalo, doci cete u sitne rasprave. Dok ona bude vukla na svoju stranu, vi cete ici u drugom smeru. Nadjite neki kompromis kako se kasnije ne biste kajali zbog nepromisljenosti i brzih zakljucaka.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2