Ovan i Bik:Vas horoskop od 21. do 28.oktobra!

Ovan i Bik:Vas horoskop od 21. do 28.oktobra!

2024-10-19 Off By Admin

Priblizavamo se zadnjim danima meseca. Evo prilike da saznate sta ce vam doneti kraj oktobra.

 

OVAN

Horoskop otkriva da je doslo vreme da mislite na sebe. Vi ste neko ko itekako ume da se bori za ono do cega mu je stalo. Ali, sada, u sedmici pred nama, iskreno cete uzivati. Moze se reci da vas ceka sedam dana kada cete moci da kazete da je vas zivot dobio smisao kakav ste oduvek zeleli.

Nemojte zaboraviti samu cinjenicu da u vasoj blizini postoji neko ko vas jako voli, jer vi to dobro znate.

Ako date toj osobi priliku, ne samo da bi mogla da vas osvoji vec nema nimalo sumnje da bi ucinila sve da vas usreci.

Nema sumnje da cete napokon moci da kazete da ste srecni.

Sa druge strane, ovnovi koji su vec u vezi ce u narednih sedam dana ostvariti svoje snove. I dobicete dokaz emocija nekoga do koga vam je jako stalo.

Suze ce postati deo vase proslosti, a vi znak koji ce napokon spoznati da je nasao osobu koja je u vas zivot dosla sa namerom da u njemu ostane.

Kada pricamo o poslu, jako je vazno da se dobro organizujete. Nema bas nimalo sumnje da vas ceka mnogo posla u danima pred nama ali je vazno da znate da vam slede dani kada cete moci da se posvetite sebi. Da dokazete koliko ste dobri u onome sto radite. Horoskop otkriva da bi ste u sedmici koja je pred nama mogli nekim ljudima da dokazete koliko ste zapravo snalazljivi.

No,mozda je doslo vreme da nekome kazete zbogom. Dobro vi znate ko ne zasluzuje vasu ljubav. Nekada jako boli kada odemo od nekog, ali to je cesto za nase dobro…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2