Skorpije ce imati razloga za slavlje,Rakovi za tugu,Blizanci da se prave vazni…

Skorpije ce imati razloga za slavlje,Rakovi za tugu,Blizanci da se prave vazni…

2024-10-19 Off By Admin

Jedni ce imati razloga za slavlje, drugi za tugu i da se prave vazni, a sta ceka ostale zodijake?

OVAN

Svakako da vas cekaju uobicajene stvari, ali sve moze biti potpuno druagcije. Ne znaci da necete nista nista morati. Sve sto budete hteli, moracete da se potrudite da vam se i posreci. Nesto ce ici na vasu ruku, a nesto i sami potpomozite.

 

BIK

Malo ste se smirili i neko vreme je za vas vreme da predahnete od svega. Pozajmica koja stize od prijatelja je vrlo lep gest. Ipak se zamislite da vas je neko zaduzio, pa cete morati da mu uzvratite. Stabilizujte se, jer necete moci dok ne stanete na svoje noge.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Imacete razloga da se pravite vazni zbog neceg jako lepoga. Neke vazne stvari ce vam se izdesavati, pa cete biti ponosni. Vase misli ce biti vas ocigledan uspeh. Nesto ste uspeli kao sto bi neki mnogo mocniji. I zaista cete imati razloga da budete vazni.

 

RAK

Imacete razloga za tugu jer ce vas poneti nostalgija. Osim toga osecate da nikada necete resiti nesporazum sa jednim bikom. Volite ga ali on se ponasa kao da ga niko ne voli, pa cak ni vi. Da menjate stvari, ne mozete nista, i zato cete biti tuzni.

 

LAV

Vreme je da vas stigne ono sto ste cinili, makar i nesvesno. Ogresili ste se o jednu osobu, i svi znaju da je to bila velika ljubav. Zapitajte se zasto to nije i ostala? Da li ste krivi oboje sto ste trpeli pritisak okoline i sto ste  pustili da vam drugi sude?

 

DEVICA

Budite odlucniji u onome sto ste naumili. Neko vas zeli pokolebati, a vi mu nemojte dopustiti. Zasto se osecate tako mocno u momentu, i opet nemocno vrlo brzo? Pokazite cvrstu volju u  svojim  koracima.

Nastavak na  sledecoj strani…

Stranice: 1 2