Bik i Ribe-horoskop do kraja godine: Izlaz iz svega loseg sto vam se desava je vrlo blizu!

Bik i Ribe-horoskop do kraja godine: Izlaz iz svega loseg sto vam se desava je vrlo blizu!

2024-10-16 Off By Admin

Izlaz iz svega loseg sto vam se desava je vrlo blizu i mozete se radovati tome!

BIK

Gledajte na trenutne dane kao na vase poslednje lose dane u ovoj godini. Izlaz iz svega loseg je vrlo blizu i neka vas ojaca da premostite poslednje lose dane. Do kraja godine mora biti bolje, posebno vama, jer vi zasluzujete daleko bolje.

Bolje zbog vase dobrote, vase iskrenosti i vaseg postenja.

Zbog vase paznje da ne povredite druge, da ne ucinite nazao bilo kome. Posebno ne onima koje volite i do kojih vam je mnogo stalo.

Ovo je vreme u kjojem se lomite da donesete neku definitivnu odluku koja menja mnogo toga u vasem zivotu. Mozda vas neke osobe ne shvataju jer su mnogo osetljive kada ste vi u pitanju. Osim toga zele da vas i dalje zadrze u mestu, mada vide da propadate i tonete dublje u kolotecinu zivota. Ne smeju da budu tako sebicni i da misle da ce im biti tesko bez vas, ako niste tu u blizini.

Ovo je vase vreme  u kojem mozete naci izlaz iz svega loseg sto vam se desavalo i sto vam se desava sada.

Zato budite hrabri, budite odlucni i podjite za svojim licnim zeljama. Za svojim planovima, za svojim, ne za tudjim!

Ucinite ono sto ste oduvek sanjali i sto ste zeleli, ali niste se ohrabrili da sledite sebe. Da sledite zelju da vama bude bolje i da vi budete srecniji. Vi, a ne drugi, ne oni koji vas okruzuju i ne cine nista da vam bude bolje. Ne cine da vam bude bolje, a opet vas optuzuju da nemate ambiciju da idete napred, da napredujete, da okrenete zivot za trista stepeni.

Sada je vase vreme i uskoro cete uciniti presek svega loseg sto vam se desavalo. I svega loseg pod cijim ste uticajem gubili veru u bolje.

Samo ulijte samopouzdanje i njime vodjeni, krenite za svojim planovima.

Ne osvrcite se na bilo sta i na bilo koga, jer samo vase odluke vas vode pravim izborima. Izlaz iz svega loseg vas ceka uskoro u vidu svetla na kraju tunela!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2