14.10.2024:Dve nule,dve jedinice,dve dvojke,dve cetvorke u datumu!

14.10.2024:Dve nule,dve jedinice,dve dvojke,dve cetvorke u datumu!

2024-10-14 Off By Admin

U jednom datumu, dve nule, dve jedinice, dve dvojke, dve cetvorke! Svakom zodijaku donose ponesto.Sta vama?

 

OVAN

Nesto novo u vasem pogledu vas uverava da se radi o novom pokusaju. O necemu sto vas vodi ka sreci i osobi koja vas cini srecnim. Vasa emocija ce tek da raste iz dana u dan i da vas vodi novoj emotivnoj vezi. Dve jedinice u datumu vam daju procvat na emotivnom polju, ali i na radnom.

 

BIK

Moracete da shvatite da ste u ozbiljnom problemu i da ga morate resavati. Vi ste i nervozni zato sto ste u sebi svesni svega. Ipak nikako da se suocite sa cinjenicama da morate da sve menjate. Vreme je da znate da ste na zivitnom raskrscu i da morate da resite svoje radno polje.

 

BLIZANCI

Bezite od nekih stvari, a na zalost ih morate priznati. Ono sto ne mozete promeniti, nemojte ni pokusavati. Neke brojke u datumu govore da morate da prihavtite ono sto je i kako je. I da sebi nervozom ne cinite da vasi problemi budu veci.

 

RAK

Sva vasa osecanja su pomesana tako da se krecu od srece do tuge. Ni sami vise ne znate zbog cega biste se radovali a zbog cega biste plakali. Mozda je vreme da naterate jednu osobu da vam se poveri. Tako biste znali da li joj mozete pomoci i na koji nacin.

 

LAV

Budite odlucniji u svojim osecanjima, jer cete imati sansu. Brojke vam obecavaju da cete imati sansu da ispunite svoje planove. Sve ce da zavisi od vas i vase hrabrosti da nekome otvorite svoje srce. Ako krijete osecanja od svoje okoline, budite iskreni prema sebi.

 

DEVICA

Rado biste da menjate neke situacije jer nisu po vasoj volji. Jednostavno ste osoba koja voli da bude kako zeli i da se slede vasi planovi. Pazite da jednu osobu ne udaljite od sebe tako sto zelite pokazati da je vase misljenje najvaznije. Mozda biste trebali da saslusate i drugu stranu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2