Lav i Devica,Vaga i Skorpija-horoskop do kraja sedmice:Bice voljenih i izneverenih!

Lav i Devica,Vaga i Skorpija-horoskop do kraja sedmice:Bice voljenih i izneverenih!

2024-10-14 Off By Admin

Ovo je horoskop do kraja sedmice, pa se unapred spremite za razlicita desavanja!

LAV

Vas horoskop za naredne dane i pogledajte sta vas ceka do kraja sedmice. Mozda se niste spremali bas za dane koji slede, ali nece vam biti lose. Mada cete mnogo raditi, slucajno cete se naci u drustvu  jedne posebne osobe.

Moracete da razmislite sta vam je ciniti, ali vrlo ozbiljno. Ne smete ici sad jedno, a sad drugo, pa upasti u more obaveza, a da ni jednu ne zavrsite. Idite redom i radite umereno, tako sto cete znati sta vam je prioritet. Idite prvo za najvaznijim obavezama, pa onda redom, za manje vaznim. Ne bojte se, tako cete uspeti da sve planirano ispunite.

Emotivno pokazite da imate srce u grudima. Neko se u vas zaljubio, a vi ga ignorisete. Zasto? Vas emotivni horoskop savetuje da udjete u emotivnu vezu. Nista necete izgubiti, ako pokusate.

Osecaj da ste iznevereni od bliske osobe, nece vas napustati, ali isto tako necete moci verovati da vam je to ucinila vama najbliza osoba…

DEVICA

Horoskop kaze da ce za vas ovo biti previse stresni i ispunjeni dani. Nece vam biti lako da se organizujete, ali cete morati. I nece vam biti prvi put da morate da se maksimalno trudite, a da od toga licno, nemate nikakve koristi vi. Uvek ste nekako tu u sluzbi drugih, pa cete biti i ovih dana.

Jedna zenska osoba ce vam unositi negativnu energiju. Tako ce se vase raspolozenje menjati iz casa u cas i sve zahvaljujuci njoj. Mozda ce konacno otkriti svoje pravo lice sada, kada osecate da vam je najteze. I na neki nacin cete osecati kao da ste iznevereni sa njene strane.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2