Ovan,Bik,Blizanci,Rak:Do kraja sedmice sledi niz desavanja u vasem zivotu!

Ovan,Bik,Blizanci,Rak:Do kraja sedmice sledi niz desavanja u vasem zivotu!

2024-10-14 Off By Admin

Vrlo je vazno da imate na umu da sledi period za promene. Sreca ce biti na vasoj strani, ali iznenadjenja svakako da slede…

 

 OVAN

Vi ste neko ko ce do kraja sedmice moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Ucinite onako kako vam nalaze srce. Ovo ce biti sjajni dani za promene, imajte na umu da je doslo vreme da uzmete svoj zivot u svoje ruke. Slede vam dani za promene i morate znati da je doslo vreme da se bazirate na onome do cega vam je zapravo stalo.

Konacno su pred vama sjajni dani, a vi neko ko ce moci da kaze da je uspeo u svemu sto naumi.

Do kraja sedmice ce sreca biti na vasoj strani i pre svega cete na polju posla doziveti neke poslovne prilike koje bi mogle silno da vas obraduju. Da konacno napredujete na nacin na koji ste oduvek zeleli.

Ako ste sada fokusirani na emocije, moramo da kazemo da je doslo vreme da se posvetite i tome. Moze uskoro da usledi jedan jako lep susret, i da napokon upoznate svoju srodnu dusu. Ne kazemo da ce to biti do kraja ove sedmice, ali cete korak po korak stizati do svog cilja.

Svakako da ste vi zasluzili da budete voljeni.

Ovnovi koji su sada u vezi ce doziveti promene koje mogu da im vrate osmeh na lice. Da konacno shvatite da je osoba do koje vam je stalo iskrena. Da je i njoj jednako stalo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Moramo da kazemo da ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Ljubav vam kuca na vrata, i to u vidu sanse za pomirenje sa jednom osobom iz vase proslosti.

Nemojte ocekivati cudo, ali imajte na umu da ste vi sada znak koji  moze da kroji zivot po svojoj meri.

Uskoro cete upoznati nekoga ko ce vas voleti, ali ako vam je fokus na proslosti, onda znajte da cete do kraja sedmice saznati da postoji neko ko sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao.

Ucinite onako kako vam nalaze srce i nemojte dizati ruke od svojih zelja i planova jer je vrlo vazno da budete ono sto jeste.

Ako zelite da sa nekim nastavite tamo gde ste stali morate pre toga da spoznate gde ste gresili. Nikada nije kriva samo jedna osoba.

Ljubav je ono sto ce vam dati snagu i sada su pred vama trenuci tokom kojih ni u kom slucaju necete odustajati.

 

Nastavak na sledecoj strani…

 

BLIZANCI

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da dolaze dani za pravu ljubav. Bice ovo trenuci tokom kojih cete istrajati u svemu sto naumite. Ali, do kraja sedmice slede promene koje niste ocekivali, pa je vrlo vazno da se zapitate sta je ono sto zeli vase srce.

Nekima od vas sledi niz desavanja koje nisu ocekivali, pa je moguce i da ce vam neko iz vase proslosti traziti oprostaj i novu sansu.

Bice ovo itekako zanimljiv period, do kraja sedmice slede promene, i bitno je da smanjite svoja ocekivanja jer ce ovo biti period kada zaista morate da pogledate istinu u oci.

Nekada je potrebno da nekim ljudima kazemo zbogom, cak i ako ih volimo najvise na svetu, zato sto je prosto to najbolje za nas.

Na polju posla do kraja sedmice sledi niz desavanja, ali neke stvari morate da prosto prihvatite u smislu da ne mozete da ih promenite. Ako vam sada fali novca, do kraja sedmice to moze da se promeni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da slede dani za velike stvari. Konacno sledi period kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zeli vase srce. Slede vam dani za pomirenja, povratak u vase zivote nekoga iz proslosti ali i nove sanse u smislu da treba da spoznate sta je ono sto zelite i da se borite za to.

Do kraja sedmice cete biti miljenik sudbine u smislu da vam sledi pomirenje sa nekim do koga vam je jako stalo. Ta osoba vam je jako nedostajala i sada se vraca u vas zivot. Nije vazno sta je bilo medju vama, vazno je da znate da se kaje, ako vas je povredila. Nemojte dozvoliti da vam ponos, ego ili inat kroje zivot. Samo dozvolite sebi da radite onako kako vase srce nalaze jer cete samo u tom slucaju moci da kazete da ste iskreno srecni.

Na polju posla vas ceka mnogo obaveza. No, vi ste neko ko ce se izboriti sa svima njima. Mozete vi mnogo zato sto ste osoba koja se ne libi nijednog posla, sve dok je on posten i castan.

Razmislite o svojim potrebama, i posvetite se svojim ciljevima. Do kraja sedmice ce sreca biti na vasoj strani.