Vodolija i Ribe:Saznajte sta donosi sedmica od 14. do 21.oktobra!

Vodolija i Ribe:Saznajte sta donosi sedmica od 14. do 21.oktobra!

2024-10-13 Off By Admin

 Imajte na umu da je ovo jako zanimljiv period. Vodolija i Ribe ce doziveti promene koje nisu ocekivali.

 

 VODOLIJA

Ova sedmica ce doneti promene. To je ono sto je jasno. Do 21.oktobra cete biti znak koji ce moci da kaze da je ostvario svoje snove i znajte da ste to zasluzili. Ovo je period tokom kojeg cete dobiti ono sto ste zeleli i nemojte zaboraviti da je konacno doslo vreme da istrajete u onome sto zelite. Dugo ste svima bili dobra vila i andjeo cuvar, sada je pravo vreme  da se posvetite sebi.

Nema nista lose ako budete sebicni, i shvatite da je ova sedmica period kada ce karma da vas nagradi za sve vase lepe stvari, za sva vasa dobra dela.

Najvece iznenadjenje ce biti susret sa osobom iz proslosti. Bice to nesto sto ce jako da vas obraduje. Imajte na umu da je ovo period kada je zaista vazno da ucinite ono sto vi mislite da je za vas najbolje. Ako  zelite da se desi jedno pomirenje, znajte da ce ova sedmica biti ujedno prilika da se i ono desi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Bitno je da kazemo da ce na polju karijere uslediti mnogo toga. Vrlo je vazno da pazite kome verujete, znajte da vam nisu svi prijatelji koji kazu da to jesu. Imate vi u svojoj blizini ljude koji vam mozda samo glume prijatelje, a samo cekaju vasu gresku.

Zato je vazno da budete oprezni. Kada je neko dobar covek kao vi, onda on misli da su svi takvi.

I upravo tu najvise pogresi. Razmislite o tome sta radite. Ako mastate o promeni posla, vazno je da znate da ce i to biti moguce. Vi ste neko ko je ponosan na sebe i svoj rad, i uskoro vam sledi priznanje za sve to.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2