Ponedeljak,utorak,sreda:Ljubav ce pobediti!

Ponedeljak,utorak,sreda:Ljubav ce pobediti!

2024-10-13 Off By Admin

 Pocetak nove sedmice je pred nama. Evo sta donose prva tri dana iste.

 

 OVAN

Vreme je za ljubav. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da slede dani za promene. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Ucinite onako kako nalaze vase srce, posle niza suza cete moci da promenite neke stvari, i da dozivite da se okrene kolo vase srece. Mnogo toga je na vama.

 

BIK

Ono sto treba da znate jeste da je doslo vreme za radost. Vreme je da se fokusirate kako bi ste dobili ono do cega vam je stalo. Neko je spreman da se bori za vas i imajte na umu da nema nimalo sumnje da treba da date sansu toj osobi. Vama zaista jako fali ljubav.

 

BLIZANCI

Vazno je da ne gledate u proslost. Vazno je da shvatite da se tamo nista nije promenilo. Bice ovo dani kada moze da pobedi ljubav i nemojte dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti. Bice ovo dani tokom kojih cete saznati nesto sto sada ni u kom slucaju ne ocekujete. Od vas zavisi mnogo toga.

 

RAK

Ovo je prilika da se posvetite sebi. Neko sa vama zeli novu sansu. Ucinite onako kako vam nalaze srce i znajte da cete biti znak koji ce dobiti ono do cega mu je stalo. Moguce je da ce doci do jednog velikog pomirenja i vazno je da znate sta vam treba za srecu ovog puta.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 LAV

Moramo reci da je vazno da znate sta je ono sto zelite. Sreca moze da usledi i da budete neko ko ce uspeti da dodje do svog cilja. Vi niste ni svesni koliko vas zapravo neko voli. Slede vam trenuci tokom kojih cete moci da kazete da ste istrajali do svog cilja. Da ste dobili ono sto vase srce zeli.

 

DEVICA

Konacno sledi prava sreca. Ljubav vam fali, ali ne morate da dizete ruke od onog sto zelite, ma koliko da vam se cinilo da to ne mozete dobiti. Put do srece nikada nije bio lak ali je vrlo vazno da ostanete ono sto jeste. Imajte na umu da neko sa vama zeli novu sansu, i da je pomirenje izvesno.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2