Vage i Skorpije na zivotnoj prekretnici,a pravi haos ce nastati ovom zodijaku!

Vage i Skorpije na zivotnoj prekretnici,a pravi haos ce nastati ovom zodijaku!

2024-10-09 Off By Admin

Dok su neki na zivotnoj prekretnici, jos ce neki morati da nacine presek u svome zivotu…

 

VAGA

Osecate da se nesto vrti u krug i kao da ste zapali u zacarani krug. Deluje vam da je oko vas haos. Zato cete morati da se opredelite  za neke odredjene korake. Sta cete dalje uciniti, sve zavisi od vas i vase volje. Pa cak i od vase snage, da se ohrabrite i da  pocnete donositi vazne odluke.

Stoje vam neke vrlo znacajne stvari neresene, a rado biste da se konacno zna neki red. Vase monotono stanje u zivotu i siva svakodnevica su vam dosadili.

Svega vam je preko glave i nesto cete morati da pokrenete. Zato nemojte da stojite u mestu, vec se pokrenite. Odredite prioritete i idite za njima.

Vazno je da shvatite da ste na zivotnoj raskrsnici i da se morate opredeliti za pravi put. Nemojte da vam se desi pomanjkanje volje i radnog elana.  Neko vas zeli pokolebati, a vi mu nemojte priciniti tu radost. Moze da bude sve haos, ali onaj pozitivni.

Kada ste na zivotnoj prekretnici, vi donosite odluke i ne dajte da vam bilo ko preseca put.

 

SKORPIJA

Odavno ste u nezahvalnoj poziciji, a da nista ne preduzimate po tom pitanju. Stavise, navikli ste da uvek imate sa sobom nekog bliskoga i da vas prosto pomaze u svakom trenutku. Do sada su to bile bliske osobe, ali je sada red da sami donosite odluke.

Vas zivot i vas problem je samo vas licni problem, pa gledajte da ga zivite onako kako morate. I u svakom trenutku sto bolje. Sto se tice problema, takodje cete ih morati da resavate sami, zrelo i odgovorno.

Bez uzdanja u druge, pa makar i one najblize. I sto je jos najvaznije, moracete da se suocite sa cinjenicama i sa problemima, umesto da ih gurate iza ledja. Bas kao da nisu vasi i da vas se ne ticu.

Na zivotnoj ste prekretnici pa se uozbiljite i pocnite da se ponasate i zrelo i odgovorno. Ako ste radno stabilno, umesto sto trosite, pocnite stedeti. Sredite se emotivno i vidite sta zelite i koga volite. Vreme tece, a vi ne dozvolite da bude kasno. I da u nadanjima i cekanju izgubite onoga koga volite tajno. I ko bi vas ucinio srecnim.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2