Cetvrtak,petak,subota:Evo koji znaci moraju biti hrabri tokom naredna tri dana!

Cetvrtak,petak,subota:Evo koji znaci moraju biti hrabri tokom naredna tri dana!

2024-10-09 Off By Admin

Vazno je da znate da ce neko uspeti u svojim namerama. Doci ce do toga da se nekome ostvare sve zelje,ali ce neko biti i razocaran.

 

OVAN

Hrabri ste bili oduvek. Vi ste prosto znak zodijaka koji tacno zna sta je ono sto hoce i ko pri tome nikada ne odustaje. Tokom naredna tri dana ce doci do toga da dobijete dokaz necije ljubavi. Nekome ste na prvom mestu.

 

BIK

Moramo da kazemo da je doslo vreme za iznenadjenja. Jedna vodolija sa vama planira nesto veliko i snazno. Ucinite onako kako vi mislite da je najbolje za vas. Ljubav ce vam dati snagu i znajte da je izvesno da cete neke stvari moci da promenite u danima pred nama.

 

BLIZANCI

Nema razloga da ocajavate. Sada imate mnogo problema ali je vazno da kazemo da ce oni biti reseni u bliskoj buducnosti. Tokom naredna tri dana cete ostvariti svoje snove i moci da kazete da ste stigli do svog cilja mnogo brze nego sto mozete da zamislite.

 

RAK

Ovo je period za ljubav. Ucinite nesto lepo za sebe. Jedna vodolija sa vama zeli novu sansu i nemojte ocekivati cudo vec uzivajte u onome sto vec imate. Sledi vam prilika da istrajete u svemu sto naumite, i ljubav itekako moze da pobedi.

 

LAV

Ono sto moramo da naglasimo jeste da je doslo vreme za romansu. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Ucinite onako kako vam nalaze srce i nemojte ocekivati previse kako se ne bi ste razocarali. Bice ovo jako lep period.

 

DEVICA

Ovo je vreme odluka. Naredna tri dana ce vama doneti neke velike izazove. Vazno je da budete hrabri, da kazete sta je ono sto zelite i osecate. Jedan rak je siguran u to da sa vama zeli mnogo vise od prijateljstva. Vi donosite odluku.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2