Sreda,cetvrtak,petak:Ljubav i nova sansa za srecu konacno slede!

Sreda,cetvrtak,petak:Ljubav i nova sansa za srecu konacno slede!

2024-10-08 Off By Admin

 Nova tri dana su pred nama i sansa za ljubav za neke od vas.

 

OVAN

Ljubav vam fali. Fali vam da imate nekoga na koga mozete da se oslonite. Vazno je da kazemo da je doslo vreme da uzivate u onome sta sledi, neko ste ko ce moci da istraje i da se raduje. Konacno cete moci da ostvarite svoje snove. Jedno pomirenje moze da usledi.

 

BIK

Ono sto je jako vazno da kazemo jeste da ce doci dani za velike stvari. Ljubav je ono sto vam nedostaje. Imajte na umu da je doslo vreme da se radujete onome sto dolazi. Postoji neko ko vas voli i ko ce biti spreman da vam svoju emociju dokaze na delu. Mislite o tome, mnogo toga je nha vama.

 

BLIZANCI

Ovo je prilika da ostvarite svoje snove. Jedna vaga sa vama zeli novu sansu. Bitno je da znate sta je ono sto zelite i da se posvetite tome. Razmislite sta zelite i sta je zapravo bolje za vas. Da li ste spremni da se borite za nekog, ili da od tebe osobe dignete ruke jednom za sva vremena.

 

RAK

Ovo ce biti dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Razmislite o tome sta je ono sto zelite. Upoznacete jednog jarca koji ce vas mozda vec na prvi pogled ocarati. Samo pustite da vase srce prepozna sta je ono sto zelite i idite ka svom cilju. Nisu vaznija tudja misljenja od vase srece.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Ljubomora vase voljene osobe je vas veliki problem. Vama je mnogo stalo, ali istina je da ta osoba nije svesna vase ljubavi. Imajte na umu da je ranije bila jako povredjena i jako tuzna i da se sada plasi novih razocarenja i svega sto ima veze sa tim. Pricajte otvoreno.

 

DEVICA

Ovo ce biti dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Dakle, ako ce neko biti srecan onda ste to vi. Nekome ste u mislima i u srcu i jasno je da ta osoba jedva ceka da vam svoju ljubav dokaze na delu. Mislite o tome i znajte da je i nemoguce moguce kada ste vi u pitanju.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2