Oktobarski znaci:Vaga i Skorpija vaze za posebne osobe, kojima nas cesto vuku signali naseg srca…

Oktobarski znaci:Vaga i Skorpija vaze za posebne osobe, kojima nas cesto vuku signali naseg srca…

2024-10-07 Off By Admin

Vaga i Skorpija su oktobarski znaci, i one vaze za posebne osobe, pa nas cesto ka njima vuku, signali naseg srca!

VAGA

Vi ste zajedno sa skorpijom, oktobarski horoskopski znaci. Bas oni znaci kojima nas cesto vuku signali nasih srca. U vas se cesto zaljubljuju mnogi, ali samo vi znate  kome cete dozvoliti da osvoji vase srce. Svakako cete cekati da se oglase i signali vaseg srca, kao odgovor na one signale koji vam se salju.

Svi znaju da vazite za posebne osobe, ali mozda svi ne znaju zasto ste posebne. Sta je ono sto vas cini posebnom osobom, sta vas izdvaja iz okoline da niste neki sporedni lik? I da vazite za one posebne po svemu.

Mozda je to vas osecaj koji tezi najlepsim zeljama, najiskrenijim osecanjima i najboljim osobinama. Vi ste ili na pocetku ili na kraju. Kod vas nema sredine jer ste cesto zamisljeni, cesto neodlucni. Zato cesto upadate u dileme koje vas cine zamisljenim i zabirnutim.

Vase misli su uvek ciste i iskrene i uvek ste neko ko tezi ka istini. Makar ta istina bila i bolna istina za vas, vi  je prihvatate. Nastojite da budete pravedni, da nikoga ne povredite, niti mislju, a kamoli delom. Cak i kada biste mogli da uzvratite milo za drago, vi ne zelite da sudite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Verujete u pravdu i smatrate da je ona spora, ali dostizna. I da ce se svakome vratiti milo za drago, jer karma je ta koja ceka, ali stize svakoga. Cesto ste neodlucni u nekim odredjenim  prilikama, ali samo zato sto imate strah od razocarenja. Izuzetan ste karakter, pa ste voljeni i cenjeni. U drustvu ste onaj koji zeli da doprinese lepoti druzenja.

Dobar ste kolega i uvazeni saradnik koji je uvek spreman na pomoc. Nikada se ne ljutite prvi, vec volite da dajete komentare tek sa strane, kada se izjasne drugi.

Kod donosenja odluka ste ozbiljni i odgovorni, cesto spori, pa ste zato i osporavani.

U ljubavi ste nezni, volite srcem, i cesto se plasite da pokazete osecanja srca. Nemojte se ustrucavati, jer mnoge oko vas teraju signali srca da vam pridju. Samo od vas zavisi da li cete da prepoznate sta sledi i da signali srca od druge osobe, postace i vasi istovremeno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2