Ovan,Vodolija,Jarac:Do 14.oktobra sledi niz desavanja!

Ovan,Vodolija,Jarac:Do 14.oktobra sledi niz desavanja!

2024-10-06 Off By Admin

 Ovan,Vodolija i Jarac ce biti jako iznenadjeni u danima pred nama.

 

 OVAN

Vi ste znak koji ce do 14.oktobra biti jako iznenadjen. Morate imati na umu da su velike sanse da ce doci do toga da vam se javi jedna osoba iz proslosti. Neki bivsi partner sa vama zeli novu sansu. Da li cete je dati ili ne, to je samo na vama. Ali moramo da kazemo da je doslo vreme da razmislite o tome sta zelite. Ako vam je do nekoga stalo, sada je pravo vreme za ljubav, i znajte da ne treba da marite ni za ponos ni za inat, vec je vazan samo glas vaseg srca. Zivot je samo jedan, nemojte odustajati od svojih snova i idite ka svom cilju korak po korak.

Ako ste sada u vezi, vazno je da znate da treba da razmislite da li ste srecni i da li je to ono sto zelite. Mozda cete u drugoj sedmici oktobra cak biti i zaproseni, ali naravno da postoji i mogucnost raskida. Sve ce zapravo biti moguce kada ste vi u pitanju, pa je jako vazno da se i ponasate u skladu sa tim. 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 VODOLIJA

Jasno je da cete u drugoj sedmici oktobra biti neko ko nece znati sta ga je snaslo. Vrlo je vazno da razmislite o tome sta je ono sto vam treba.

Slobodne vodolije ce doziveti susret koji ce ujedno biti ljubav na prvi pogled. Vazno je da se prepustite svom srcu i da dozvolite da vas ono vodi kroz zivot. Nije vazno sta ko kaze, vec sta je ono sto vi zelite, i sta je ono sto zapravo vama treba za srecu. Imajte na umu da ce ovo biti jako lep period i da ste neko ko ce moci da kaze da je ostvario svoje snove brze nego sto moze da zamisli.

Kada pricamo o poslu, moramo da kazemo da ce druga sedmica oktobra doneti iznenadjenja na ovom polju. U skladu sa tim, vazno je da pazite kome verujete, kome pokazujete svoje emocije, i odajete svoje planove. Vazno je da imate na umu da imate u svojoj blizini nekoga ko ce jedva docekati da pogresite. Pazite sta radite i budite pazljivi.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2