Bik,Vaga i Skorpija:Do 6.oktobra su bili pod zastitom zvezda,od sutra ocekujte neocekivano!

Bik,Vaga i Skorpija:Do 6.oktobra su bili pod zastitom zvezda,od sutra ocekujte neocekivano!

2024-10-05 Off By Admin

Ova tri znaka su bila pod zastitom zvezda sve do 06 oktobra! Od sutra nista vise nece biti isto, pa mogu ocekivati neocekivano!

 

OVAN

Sve sto se zbivalo do sada, moracete da zberete. Plan zvezda za vas nije jednostavan. Nalazite se u emotivnom haosu i moracete da sredite i misli i osecanja. Vase srce je cisto sto se tice emocija, ali ste nesigurni i uplaseni. Savet je da sledite svoje zelje.

 

BIK

Do 06 oktobra ste iole bili pod zastitom zvezda, ali od sutra sve se menja. Ako vam je i bilo tesko, sada ce da bude pretesko. Spremite se da prevazidjete probleme novcane prirode. Sve od cega ste bezali skupice vam se kao bumerang. I zadace vam neocekivano dodatne brige.

 

BLIZANCI

Osecaj paznje i postovanja koji vam je falio, konacno ce da se  uslisi. Pokazace se na delu, i to nakon mnogo omalovazavanja. Nekako ste bili po strani i sada je red da vam se mnogi poklone. Pokrenuce se nesto na bolje i postacete uvazeni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Vreme je da se prestanete drzati bespomocno i da se pokrenete. Pred vama je jedan novi pocetak. Najbolje ce biti da pokusate da se konacno oslobodite svega vezanog za proslost. Ocekujte neocekivano. I ne slutite novi pocetak.

 

LAV

Moracete napred, ma kako i koliko vam bilo tesko. U nedefinisanoj ste vezi sa osobom do koje vam je stalo. Oboje ste tvrdoglavi i niste spremni da popustite drugoj strani. Vreme je da budete nacisto i sa osecanjima ali i sa mogucnostima.

 

DEVICA

Osoba do koje vam je stalo ponasa se neodredjeno i drzi vas na distanci. Kao da vas zeli ignorisati, stalno vas drzi na jednakoj razdaljini. Moracete naci nacina da joj se priblizite ili da je udaljite sa liste svojih zelja. Ako ne ocekujete neocekivano, bar ucinite neocekivano, makar i protiv svoje volje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2