Ljubav u sledecoj sedmici:Od 7. do 14.oktobra ovi znaci ce imati srece na polju ljubavi!

Ljubav u sledecoj sedmici:Od 7. do 14.oktobra ovi znaci ce imati srece na polju ljubavi!

2024-10-05 Off By Admin

Evo koji znaci zodijaka ce doziveti velike promene u narednim danima. Njima ce sledeca sedmica doneti iznenadjenje.

 

 OVAN

U sledecoj sedmici cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Vama ce krenuti na polju emocija. Moguce je da cete u narednih par dana upoznati nekoga ko ce biti spreman da se bori za vas. Vi ste znak koji je prolio more suza. Mnogo ste propatili zbog ljubavi, ali sada su pred vama dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Uci ce u vas zivot neko ko ce vas voleti na poseban nacin. Moramo da kazemo da je doslo vreme da se prepustite i da uzivate u emocijama koje su sada pred vama.

Ono sto je vazno da znate jeste da ce osoba koja ce uci u vas zivot biti neko ko je takodje prolio suze zbog ljubavi, pa u skladu sa tim ce umeti da vas razume. Ako toj osobi date sansu, znajte da ce se ona boriti za vas, i da vi treba da se borite za nju. Da joj date priliku i da oboje shvatite na cemu ste, i da oboje cinite ono sto je do vas kako bi ste dosli do srece.

Ako vec imate kraj sebe voljenu osobu, onda znajte da cete u sledecoj sedmici dobiti dokaz emocija, ljubavi, da cete mozda cak biti i zaproseni. Uzivajte u onome sto sledi, i radujte se onome sto dolazi jer ce to biti upravo oni trenuci koje ste dugo cekali.

Dalje, vazno je da kazemo da ce neki od vas mozda cak dobiti i vesti o potomstvu, pa je doslo vreme da uzivate u zivotu na najlepsi moguci nacin. U sledecoj sedmici ce zaista neke vase zelje konacno biti ostvarene, i vi ste svakako zasluzili da vam se desi niz lepih stvari.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2