Oktobarski finansijski horoskop:Novcana sreca i dalje na strani dva znaka, dok Rak i Bik zapadaju u novcanu krizu i dugove!

Oktobarski finansijski horoskop:Novcana sreca i dalje na strani dva znaka, dok Rak i Bik zapadaju u novcanu krizu i dugove!

2024-10-05 Off By Admin

Novcana sreca ce i dalje biti na strani dva znaka, kazuje nam finansijski horoskop. Rak i Bik ce na zalost biti u novcanoj krizi jer zapadaju u dugove!

 

OVAN

Ovaj horoskop vam donsoi zanimljive vesti. Necete nista dobiti samo od sebe, pa svesni toga, trudicete se da idete za obavezama. Svesni ste da od vaseg rada zavise i vase finansije. Zato cete biti solidno obezbedjeni da premostite mesec koji je tek poceo.Ipak cete morati traziti novi izvor prihioda.

 

BIK

Vec ste upali u novcanu krizu pa ne znate sta cete i kako dalje.  Vec se zalite, ali niste jos stopirali svoja potrazivanja. Umesto da ostanete na tome gde ste, vi cete i dalje da ulazite u  novcane dugove. Racunate na obecani posao, pa mislite da cete moci da njime poravnate bas sve.

 

BLIZANCI

Ne brinite se jer ce vas i dalje da prati novcana sreca. Kao da vas prati dobra karma, uvek kad vam je losa situacija, nadje vas sreca. Moci cete da pokrijete sve svoje izdatke, pa ce vam jos i ostati. Sve pohvale horoskopa za vase racionalno rasporedjivanje novca.

 

RAK

Mada ste stedisa kakve je retko poznavati, imali ste neke neodlozne izdatke. Vas novac koji ste imali po strani, neprimetno ste trosili po malo. Tako se neprimetno a brzo istopio, da niste ni svesni. Nemate sta racunati, ceka vas novcana kriza, ali je vazno da vas ne ponesu dugovi.

 

LAV

Radicete mada vam se rad nece  toliko isplatiti. Osim sto ste na poslu aktivni, vi i van radnih obaveza radite honorarno. Volite da se pokazete u drustvu, pa pravite velike cehove. Vasi prijatelji vas koriste jer im pozajmljujete, pa dok vam vrate dug, i vas ce uhvatiti novcana kriza.

 

DEVICA

Niste neko ko se moze hvaliti, ali ste imali solidnu novcanu priliku. Mozda se radilo o nekoj nekretnini koja vam je donela lepu svotu novca. Kako stvari sada stoje, skoro da ste sve potrosili i to ne samo vi! Vec  polako bivate svesni da se jedna osoba okoristila o vas i vas novac. Sada cete slabo raspolagati.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2