Horoskop od 7. do 14.oktobra:Sedam dana i sanse za srecu!

Horoskop od 7. do 14.oktobra:Sedam dana i sanse za srecu!

2024-10-05 Off By Admin

Veliki horoskop za sve znakove za drugu sedmicu oktobra.

 

 OVAN

Sedam dana koji su pred nama ce biti prilika da shvatite sta je ono sto zelite. Postoji neko ko je spreman da se bori za vasu ljubav. Jedna vodolija sa vama zeli nesto novo, ucinite onako kako vam nalaze srce i znajte da ce ovo biti jako lep period u svakom slucaju.

 

 BIK

Vrlo je vazno da kazemo da ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Dakle sedam dana koji su pred nama ce doneti mogucnost ostvarenja velike zelje. Jedan rak sa vama zeli mnogo vise od prijateljstva. Na vama je da li cete toj osobi dati sansu.

 

 BLIZANCI

Odlicno cete biti raspolozeni. Moramo da kazemo da je doslo vreme za ljubav. Da ste vi neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Neko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska. Na vama je da li cete toj osobi dati sansu ili ne. Donesite neke odluke.

 

RAK

Ovo je period za emocije. Imajte na umu da ste znak koji ce istrajati u svemu sto naumi. Jedna vodolija sa vama zeli novu sansu. Da li ste spremni da se vratite na staze proslosti to samo vi znate. Ljubav vam kuca na vrata i postajete neko ko ce dobiti ono sto je dugo zeleo. Ali pomirenje sa bivsim? To nije tako pametna ideja…

 

 LAV

U narednih sedam dana cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Sve ostalo je samo na vama. Nemojte odustajati od onog sto zeli vase srce. Neko je spreman da se bori za vas i da vasem zivotu da jedan novi i lepsi smisao. Mozda cete se ludo zaljubiti, a toga niste svesni.

 

DEVICA

Ono sto je vazno da kazemo jeste da slede dani za velike stvari. Ovih sedam dana ce biti prilika da istrajete u svemu sto naumite. Dajte sebi priliku da shvatite sta je ono sto zelite. Neke zelje mogu da se ostvare jako brzo. No, znajte jednu vaznu cinjenicu: Kad dobijemo ono sto zelimo, nekad shvatimo da nam to nije bilo potrebno.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2