U narednih 72.sata se sve menja:Nedelja,ponedeljak i utorak i iznenadjenja!

U narednih 72.sata se sve menja:Nedelja,ponedeljak i utorak i iznenadjenja!

2024-10-05 Off By Admin

Nekim znacima slede promene, nekim iznenadjenje, a nekima razocarenje…

 

 OVAN

U narednih 72.sata vama slede sanse da promenite neke stvari u svom zivotu. Vazno je da imate na umu da postoji neko ko vas voli iskreno, i kome je do vas stalo. Ako ste sada sami, i ako zelite novu ljubav, sada je pravo vreme za to.

 

BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Jedan rak sa vama zeli novu sansu. Bitno je da uzivate u onome sto sledi i da se radujete, jer ce narednih 72.sata doneti ljubav.

 

 BLIZANCI

Vazno je da idete ka svom cilju. Jedan lav sa vama zeli novu sansu. Nemojte ocekivati cudo vec se posvetite sebi i onome do cega vam je stalo. U narednih 72.sata cete doneti neke odluke koje mogu da vas usrece.

 

RAK

Ono sto treba da znate jeste da dolaze dani za iznenadjenja. U narednih tri dana cete stici do svog cilja. Neko je spreman da vas voli, da se bori za vas. Nemojte odustajati od svojih zelja i planova. Isticete se u svakom slucaju.

 

LAV

Ovo je prilika da mislite na sebe. Dakle sada su pred vama dani za pravu ljubav. Jedan lav sa vama zeli novu sansu. Ucinite onako kako vam nalaze srce. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Mislite o tome.

 

DEVICA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Jedan rak sa vama zeli novu sansu. Razmislite o tome sta je ono sto zelite. Vama ce ljubav pokucati na vrata u danima pred nama. Pitanje je sta je ono sto vi zelite.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2