Oktobarski srecnik:Dok traje mesec nadace se mnogi,a samo ce jedan biti srecnik meseca!

Oktobarski srecnik:Dok traje mesec nadace se mnogi,a samo ce jedan biti srecnik meseca!

2024-10-04 Off By Admin

Dok traje mesec nadace se mnogi, a samo jedan zodijak ce biti srecnik meseca!

 

OVAN

Budite odlucni ma sta hteli i pozeleli, i ne bojte se za dalje. Da budete srecnik niste navikli, ali bar ostanite odlucni u svojim namerama. Vreme je da se pouzdate u svoje zelje i da znate da ste na pravome putu.

 

BIK

Pred vama je da se zna sta cete dalje i da pokazete sta ste spremni. Neki ustupci su tu koje od vas ocekuju da cete uciniti. Vi samo razmislite sta cinite i da li cete vi imati koristi od svega toga. Morate i sebe naci negde, posto ste do sada gledali na druge.

 

BLIZANCI

Konacno cete shvatiti u kojem vas pravcu vode osecanja. Vase srce ce da ide za jednom osobom koja ce vam postati srodna dusa. Bice to ljubav koja ce vas poneti kao plamen. Tek cete postati svesni nenadane srece koja vas ceka. I verovali ili ne postacete oktobarski srecnik.

 

RAK

Budite svesni da morate da se trgnete i podjete dalje. Mada vas hvata nostalgija ne smete joj se predati. Bolece vas proslost i neka bolna secanja ce vam izmamiti suze. Okrenite se napred i gledajte srecu u sutrasnjim danima. Ne u danima iz proslosti.

 

LAV

Budite svesni  da vas ceka jedan novi period. Bice tu dana koji ce vam zagorcati zivot, ali i onih mnogo lepsih. Moracete da raspravite  sa jednom osobom sve sto ste zapoceli, a niste dorekli ono sto mislite. Neka i nedoreceno dodje na red.

 

DEVICA

Osecate se dosta lose zbog jedne osobe, i ne znate kako da se postavite. Ne znate sta da mislite  i ako se nadjete u blizini, kako da reagujete. U neku ruku, ljuti ste na neke osobe samo pod pritiskom druge osobe.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2