U narednih deset dana:Evo sta su vam spremile zvezde!

U narednih deset dana:Evo sta su vam spremile zvezde!

2024-10-04 Off By Admin

Vazno je da kazemo da nekome slede promene. Da ce neko uspeti u svojim namerama pre svega.

 

 OVAN

Narednih deset dana ce biti prilika da mislite na sebe. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Bicete pravi miljenik sudbine i u to nema nimalo sumnje. Jedan lav sa vama zeli novu sansu. Samo vi znate da li ste spremni da mu date istu… Samo bez davanja lazen nade.

 

BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da vam slede dani za ljubav. Jedan lav sa vama zeli novu sansu. Nemojte ocekivati cudo vec se posvetite sebi i idite ka svom cilju korak po korak. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Imajte na umu da ce sve biti moguce vrlo brzo.

 

 BLIZANCI

Ono sto treba da znate jeste da cete u narednih deset dana doci do svog cilja. Jedan lav sa vama zeli novu sansu. Ucinite onako kako vam nalaze srce i nemojte ocekivati cudo. Mozda cete uspeti u svojim namerama brze nego sto mislite, ali je vazno da ne sumnjate u sebe i svoje kvalitete.

 

RAK

Imajte na umu da cete u narednih deset dana konacno stici do svog cilja. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Neki od vas nisu ni svesni toga koliko su voljeni i srecni. Razmislite o tome sta je ono sto zelite i fokusirajte se na svoje potrebe. Bice ovo lep period.

 

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju emociju dokaze na delu. Neko ste ko je prolio more suza ali napokon sve dolazi na svoje. Dajte sebi vremena da shvatite sta je ono sto zelite jer je sve ostalo samo na vama.

 

DEVICA

Imajte na umu da je jednom raku stalo do vas. Da je on neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Ovo je vas srecan period i moci cete da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Nemojte dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti. Sreca je konacno tu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2