Lav i Skorpija:U narednih sedam dana vas zivot se menja!

Lav i Skorpija:U narednih sedam dana vas zivot se menja!

2024-10-04 Off By Admin

Ako ste rodjeni u znaku lava ili skorpije, znajte da promene slede. I to velike.

 

 LAV

U narednih sedam dana cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Dakle nema nimalo sumnje da cete postati znak kojem slede velike promene. Jedan rak sa vama zeli novu sansu i imajte na umu da je doslo vreme da sebe i svoje zelje stavite na prvo mesto. Vrlo je vazno da nikome ne dajete laznu nadu. Ako vam je do nekoga stalo sada je pravo vreme da se prepustite svemu tome. Da dozvolite da vas vodi srce. Nije vazno ko sta kaze, vec sta je ono sto zeli vase srce.

Ono sto moramo da kazemo jeste da cete u narednih sedam dana doziveti promene i kada je rec o karijeri. Iako vas ceka mnogo posla, vi cete u narednih sedam dana moci da kazete da ste dobili novu sansu i stigli do svog cilja sto je zapravo jako vazno da kazemo. Nemojte dozvoliti da vam neko kroji zivot. Da vam neko prica kako cete ziveti vec pustite da vase srce donese odluku sta je ono sto je za vas najbolje. Slusajte svoje srce i svoj unutrasnji instikt cak i kada je posao u pitanju. Velike su zapravo sanse da cete biti uspesniji nego sto mozete da zamislite.

Isto tako, morate imati na umu da je moguce da ce jedna osoba iz vase proslosti pozeleti da se vrati u vas zivot. Da li ce doci do toga to samo vi znate. Ali je jako vazno da znate  da ste nekome ostali u srcu i da neko zali sto nije umeo da ceni ono sto je sa vama imao. Sve ostalo je na vama, ali znajte da cudo moze da usledi mnogo brze nego sto mozete da zamislite…

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2