Subota,nedelja,ponedeljak:U narednih 72.sata sledi preokret!

Subota,nedelja,ponedeljak:U narednih 72.sata sledi preokret!

2024-10-04 Off By Admin

Doslo je vreme da neki znaci zodijaka konacno dobiju ono sto su zeleli.

 

 OVAN

U narednih 72.sata cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Ucinite onako kako vam nalaze srce. Imajte na umu da ce ovo biti dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Sledi divan period.

 

 BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da cete u narednih 72.sata uspeti da ostvarite svoje zelje. Bicete znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Ucinite onako kako vam nalaze srce i znajte da vam srece nece faliti ovog puta. Mnogo toga je na vama.

 

BLIZANCI

Ovo je prilika da mislite na sebe. U narednih 72.sata cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Jedna vodolija sa vama zeli novu sansu. Vazno je da ne odustajete od svojih snova jer ce sreca biti na vasoj strani u svakom slucaju.

 

RAK

Ono sto treba da znate jeste da cete dobiti ono sto zelite. Imajte na umu da nema nimalo sumnje da cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Bice ovo dani tokom kojih vam slede trenuci za promene i cinite onako kako vam nalaze srce jer slede divni trenuci. 

 

LAV

Odlicno cete biti raspolozeni u narednim danima. Jedan rak sa vama zeli novu sansu. Nemojte ocekivati cudo ali znajte da je doslo vreme da mislite na sebe i na ono sto vase srce zeli. Sreca ce biti na vasoj strani, a vi konacno znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Mislite o tome.

 

 DEVICA

Ovo je vas srecan period. Doci ce do toga da vam se neke zelje ostvare. Sledi vam prilika da dobijete ono o cemu ste mastali. Nemojte dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti. Bice ovo jako lep period i sreca ce biti na vasoj strani. Bas nista nece biti nemoguce kada ste vi u pitanju!

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2