Fenomen-mlad mesec i pomracenje Sunca nocas donece srecu za ove znakove zodijaka!

Fenomen-mlad mesec i pomracenje Sunca nocas donece srecu za ove znakove zodijaka!

2024-10-02 Off By Admin

Retko se desava fenomen da istovremeno deluju Mlad Mesec i pomracenje Sunca, ali za cetiri zodijaka slede ostvarenja snova!

 

RAK

Mlad mesec stupa na snagu. Morate da znate da je konacno jedan novi pocetak ispred vas. I mada ce vam to da pomeri srce, i konacno da elan i snagu, morate resiti jos nesto. Daleko pre novog pocetka cekace vas more problema koje ste samo sklanjali i od kojih ste bezali. I da biste uzivali u novom pocetku, morate biti neoptereceni. A ako ne resite ono sto ste davno morali, necete  moci da krenete dalje.

Cinili ste to samo zato da smirite srce i pobegnete od sebe samih. Mozda ste to planirali trenutno, a da ste kasnije samo na problem, dodavali novi. Tako ste zanemarili sebe i svoje licne zelje, i prosto ste prihvatali sve. Kao da vas je terao maler da morate sve da uzmete na svoja pleca.

Vreme je da se oslobodite proslosti i da pocnete jedan novi period u svome zivotu. Pred vama je novo poglavlje, pa cete i vi da oktrenete novi list. Zaboravite sta je bilo, resite se proslosti, ma kako vas bolela. Dani srece mogu da potisnu sve one lose dane. Na vama je da to pozelite i da  doprinesete tome.

STRELAC

Pred vama su nove mogucnosti, pa cete moci da resavate sta cete.  Danas je dan kada cete mnoge stvari zeleti da promenite u svom zivotu i svakako da cete imati sansu za to. Treba da znate da je cinjenica da je jednom ovnu stalo do vas. Vas niko nikada nije voleo na tako lep nacin pa ako ste spremni za novu ljubav znajte da je sada pravo vreme da date sansu.

Vi ste od onih osoba koje vrlo cesto misle na druge pre nego na sebe i to je vrlo cesto najlepsa vrlina ali ume da bude i najveca mana. Razmislite o tome sta zelite i jako je vazno da pazite sta obecavate. Nemojte davati laznu nadu niti obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.

Uskoro vam slede promene na bolje pa je izvesno da ce mlad mesec doneti nagradu karme za vasa dobra dela. Od onih ste ljudi koji su oduvek cinili sve za one koje vole i sada je doslo vreme da se fokusirate na svoje potrebe.

Imajte na umu da tudja misljenja ni u kom slucaju ne treba da budu vazna jer je ovog puta sve moguce i znajte da nema sumnje da je doslo vreme da uzmete svoj zivot u svoje ruke.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2