Od danas nista nece biti isto ni kod jednog zodijaka: Mlad Mesec i pomracenje Sunca istovremeno!

Od danas nista nece biti isto ni kod jednog zodijaka: Mlad Mesec i pomracenje Sunca istovremeno!

2024-10-01 Off By Admin

Od danas nista nece biti isto ni kod jednog zodijaka, jer osvice Mlad Mesec i pomracenje Sunca istovremeno!

 

OVAN

Konacno je vreme da se stabilizujete i da nista vise ne bude isto. Cak i ono sto ste izbegavali, moracete da izvedete na cistinu. Zato se postavite kako treba i pokazite svoje pravo lice. Vreme je da zbacite sve maske i da budete ono sto jeste.

 

BIK

Mada su promene drasticne,  verujte da ce vam zvezde biti naklonjene. Zato iskoristite priliku da konacno pokazete da ste inteligentni. Ceka vas zaposlenje kojeg se plasite i kojem se istovremeno nadate. Konacno sve novo u vasem zivotu i jedan potpuno novi pocetak. Mlad mesec je nova sansa za vas.

BLIZANCI

Puni ste energije i radnog elana, pa cete konacno i da pokazete da vredite. Vasa inteligencija i vase ideje ce biti vrednovane. Ako ste do sada bili neko u losijoj poziciji, sada cete biti cenjeni i postovani. Bicete u centru paznje.

 

RAK

Konacno cete moci da se oslonite samo na sebe. Vreme je da pocnete da mislite da vasa sreca zavisi od sutra i od gledanja u buducnost. Zato se oslobodite bolne proslosti i zaboravite sve sto je vezano za prosle dane. Sutra je vreme za vasu srecu i vas novi pocetak. Mlad mesec moze da promeni sve.

 

LAV

Ako ste dugo bili neodredjeni i niste znali sta zelite, sada cete znati. Konacno je red da se pocnete baviti sobom. Vas ceka jedna nova energija, bolje raspolozenje i konacno cete da okrenete jedan novi list. U vama ce se buditi nova osecanja koja ste krili do sada.

 

DEVICA

Ne bojte se da cete opet da imate samo probleme. Do sada su bili sastvani deo svakog vaseg dana. Od sada nista vise nece biti isto u vasem zivotu. Do sada vam zvezde nisu bile naklonjene, ali od sada ce da budu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2