Vodolija i Ribe:Pocinje oktobar-mozda najlepsi mesec ikada?!

Vodolija i Ribe:Pocinje oktobar-mozda najlepsi mesec ikada?!

2024-09-30 Off By Admin

 Vodolija i ribe ce doziveti velike promene u bliskoj buducnosti. Evo sta im donosi oktobar.

 

VODOLIJA

Oktobar ce biti mesec za promene. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Nemojte dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti. Imajte na umu da ce ovo biti mesec tokom kojeg cete ostvariti svoje snove i moci da kazete da ste dobili priliku da pocnete ispocetka.

Jasno je da su sada pred vama sjajni dani i nemojte dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti. Jasno je da jedna osoba iz vase proslosti misli na vas. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da ni u kom slucaju ne bi ste trebali da razmisljate o tome da je vratite u svoj zivot. Cak i da je volite najvise na svetu, imajte na umu da ona nije osoba koja moze da vas usreci na pravi nacin.

Ovo ce biti dani kada cete uspeti u svojim namerama kada je u pitanju posao. Radicete vise nego ikada ali rezultati vaseg rada i truda nece izostati. Nemojte dozvoliti da vam drugi ljudi kroje zivote, ili da vam pricaju da niste dorasli zadacima koji vas cekaju.

Ono sto je dalje jako vazno da naglasimo jeste da ce vam uslediti jedna od onih prilika koje se ne odbijaju. Novi posao ce zahtevati mnogo rada, mozda cete i sumnjati u sebe i svoje kvalitete…  Ali je najvaznije od svega to sto cete istrajati u svemu i da ce ovo biti mesec za koji cete moci da kazete da je mozda cak i najlepsi u vasem zivotu.

U ljubavi promene slede posebno za slobodne pripadnike vaseg znaka. Mozda cete se ludo zaljubiti, mozda cete spoznati cak i da postoji ljubav na prvi pogled. To i jeste osnova i poenta svega. Smisao zivota.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2