Lav i Devica:Mesecni horoskop za oktobar!

Lav i Devica:Mesecni horoskop za oktobar!

2024-09-30 Off By Admin

 Lav i devica i oktobar. Vreme je da se okrene kolo srece.

 

 LAV

Oktobar ce biti mesec za promene i mesec kada ce sreca doci u vas zivot. To je ono sto je vrlo vazno da znate kako bi ste uzeli svoj zivot u svoje ruke. Najvece iznenadjenje za vas ce biti povratak jedne osobe iz proslosti. Bitno je da idete ka svom cilju korak po korak i da razmislite o tome sta vam treba. Dakle, ako zelite da vam se vrati bivsa ljubav, to ce u mesecu koji je pred nama biti itekako moguce i izvesno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Samo je vazno da se zapitate gde ste gresili, i da li je pravo vreme da svoje greske ispravite. Da li to zelite uopste? Naravno, ne samo vi, vec i druga osoba. Ljubav medju vama ocigledno postoji, ali ljubav nikada nije dovoljna. Jako je vazno da napravite kompromis, i da oboje prihvatite mane onog drugog.

Kada je posao u pitanju, vazno je da idete ka svom cilju. Da ne sumnjate u sebe i svoje ciljeve, i da znate da je doslo vreme da se neke zelje ostvare. Itekako cete moci da istrajete u svemu sto naumite, i bicete vrlo uspesni ako se budete bazirali na ono sto zelite. Novca vam nece faliti, to je ono sto je jasno, izvesno i sigurno. No, treba da imate na umu da morate nauciti da cuvate novac. Nista vam nece i ne moze pasti sa neba. U skladu sa tim, naucite da je zivot samo jedan i da je mnogo toga ovog puta na vama. Uz malo srece, neke vase zelje mogu da se ostvare i bitno je da znate da je doslo vreme da se fokusirate na ono sto vase srce zeli.

Posvetite se sebi, oktobar je pravo vreme da sebe stavite na prvo mesto.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2