Utorak,sreda,cetvrtak:Vreme je da se dese promene-pocinje oktobar!

Utorak,sreda,cetvrtak:Vreme je da se dese promene-pocinje oktobar!

2024-09-30 Off By Admin

 Pravo je vreme da se dese neki novi poceci.

 

 OVAN

Dragi ovnovi, vreme je da mislite na sebe. Ono sto moramo da kazemo jeste da slede dani za velike promene. Neko ste kome ce oktobar poceti na jako lep i zanimljiv nacin. Nemojte ocekivati cudo vec idite ka svom cilju korak po korak i uzivajte u svemu sto sledi.

 

BIK

Ono sto moramo da naglasimo jeste da je doslo vreme da mislite na sebe. Bice ovo dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Ucinite onako kako vam nalaze srce i nemojte odustajati od svojih zamisli i planova. Sreca moze da se useli u vase zivote.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ljubav je ono sto ce vam dati snagu. Dakle sada su pred vama dani za pravu cistu emociju. Jedan lav sa vama zeli novu sansu. Da li ce doci do pomirenja to samo vi znate. Ali jasno je da se on kaje sto nije cuvao ono sto je sa vama imao.

 

RAK

Ljubav je ono sto vam fali. Bicete znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Imajte na umu da slede trenuci za velike stvari i da ce sreca biti na vasoj strani u bliskoj buducnosti. Naredna tri dana donose promene.

 

 LAV

Odlicno cete biti raspolozeni u narednim danima. Nemojte odustajati od svojih zamisli i planova. Mnogo toga je na vama i vrlo je vazno da uzivate u svemu sto sledi. Bitno je da se posvetite sebi i da uzivate u naletu emocija jer neka iznenadjenja mogu da uslede.

 

 DEVICA

Vrlo je vazno da  kazemo da ste neko ko ce moci da se raduje u danima pred nama. Jedan lav sa vama zeli da pocne ispocetka. Nemojte ocekivati cudo ali znajte da je doslo vreme da mislite na sebe i na svoje zelje. Bitno je da u svakom trenutku znate sta je ono sto vam treba i da se ponasate u skladu sa tim.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2