Do kraja sedmice slede promene:Jednom zodijaku zvezde spremaju iznenadjenja!

Do kraja sedmice slede promene:Jednom zodijaku zvezde spremaju iznenadjenja!

2024-09-29 Off By Admin

Vazno je da kazemo da ce neko moci da kaze da je konacno srecan. Nekome se sve menja…

 

 OVAN

Do kraja sedmice cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Ucinite onako kako vam nalaze srce. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Nemojte dozvoliti da zbog stvari iz proslosti i dogadjaja koji su vam slomili srce dignete ruke od emocija.

 

BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je jednom raku stalo do toga da vam svoju ljubav dokaze na delu. Nemojte odustajati od svojih planova. Do kraja sedmice cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Imajte na umu da je vazno da znate sta zelite.

 

BLIZANCI

Odlicno cete biti raspolozeni u narednim danima. Nemojte dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti. Vazno je da znate da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Dakle vama sledi sansa da pocnete jednu novu ljubavnu pricu…

 

RAK

Morate znati sta je ono sto zelite. Jedan lav sa vama zeli novu sansu. Ucinite onako kako vam nalaze srce i znajte da je pitanje vase srece samo u vasim rukama. Slede vam neka velika iznenadjenja jako brzo pa je vazno da razmislite o tome sta je za vas najbolje.

 

 LAV

Odlicno znate sta zelite, ali znate i da zelje ne mogu da se ostvare. Vi ste od onih znakova koji su svesni gde grese, ali ne zele svoju gresku da isprave. U danima koji su pred nama cete doziveti velike promene ali je bitno da naucite da nekome kazete izvini.

 

 DEVICA

Ljubav je ono sto ce vam dati snagu. Jedna vodolija sa vama zeli novu sansu. Nemojte dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti. Uz samo malo srece mozete da kazete da ste ostvarili svoje planove i uspeli u svojim namerama. Nemojte odustajati od svojih planova.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2