Horoskop za oktobar donosi turbulencije: Tugu i srecu, raskid i nove veze, a jednom zodijaku zivotna ljubav!

Horoskop za oktobar donosi turbulencije: Tugu i srecu, raskid i nove veze, a jednom zodijaku zivotna ljubav!

2024-09-29 Off By Admin

Horoskop za oktobar donosi turbulencije, a s njima tugu i srecu, raskid i nove veze.  Jednom zodijaku zivotna  ljubav!

OVAN

Sledi oktobar. Vase radno polje ce da napreduje i vreme je za nove radne podvige. Ovo ce biti vreme novih odluka, pa cete konacno da osetite velike turbulencije. Mozda se nesto desi sto nosi i tugu i srecu, ali vam slede lepi dani.

 

BIK

Nista ako se ne okrenete napred i ne otpocnete nesto novo i konkretno. Ovo je mesec koji donosi turbulencije, a vi gledajte kako da se postavite. Emotivno se necete vezati, a radno cete morati da se pokrenete. Nadate se  radnom mestu koje vam je davno obecano.

 

BLIZANCI

Vreme je da napravite kraj obavezama koje ste nosili na plecima. Mnogo toga ste uzeli na svoja pleca i konacno cete zavrsiti obecano. Sada se konacno morate malo odmoriti i posvetiti sebi.

 

RAK

Mesec koji sledi nosi vam i tugu i srecu istovremeno.  U vama ce da budi bolna secanja, ali se morate otrgnuti od njih. Radno slede nove obaveze i turbulencije u porodicnom domu. Naviknuti na njih, samo cete ici  napred.

 

LAV

Sanjate da vam se desi zivotna ljubav, ali za sada nije. Mozda vam ovaj mesec na pocetku donose i tugu i srecu. Ne ocajavajte jer ce vam se posreciti i srescete osobu vrednu divljenja.I bice to vasa najveca i zivotna ljubav.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Okrecete se u smeru osobe koja vas zanima i nemojte stati. Sada je vreme da se zauzmete  da cinite sve da joj se priblizite. Vodi vas srce, i pustite da vas dovede do one koju zelite za zivotnog druga.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2