Sreda,cetvrtak,petak:Blizancima novcana sreca, Bikovima besparica i dugovi…

Sreda,cetvrtak,petak:Blizancima novcana sreca, Bikovima besparica i dugovi…

2024-09-24 Off By Admin

Naredna tri dana slede nocana sreca, besparica, rasprave, kako kome…

OVAN

Ne osecate potrebu da se bilo sta menja, niti da bilo sta cinite. Pustate da sve  tece onako kako je uobicajeno ovih dana. Gledajte samo da vodite racuna da vam nesto ne promakne. Pazite na rokove, da ih ispostujete, to morate!

 

BIK

Osecate da morate da se koncentrisete na probleme, ali nista ne preduzimate. Stigla vas je besparica, ali sto je najgore, pritiskaju vas i dugovi. Vreme je da se izdignete iz problema i da ih pocnete resavati.

 

BLIZANCI

Budite odlucni da i dalje nastavite istim tempom. Za sada vas prati novcana sreca. Odavno je tako da vas sreca nadje kada vam je najpotrebnije. Budite zahvalni  da je tako,ali se ne uzdajte puno u srecu.

 

RAK

Osecate da ste nemocni u jednoj situaciji. Kao da su vam ruke vezane i da nicim ne mozete da popravite situaciju. Osecate posledice poremecenih porodicnih odnosa. Ovih dana gledajte da se drzite po strani, i bavite se uoboicajenim  obavezama.

 

LAV

Kao da su vam sada dosle neke misli i nikako da ih se otarasite. Mnogo ste ponosni i nikako da ucinite prvi korak. U jednoj situaciji gledajte da  pokazete da ste odlucni i da vi ucinite prvi korak. Ne gledajte uvek na drugu stranu.

 

DEVICA

Mozda ste ovih dana suvise optereceni obavezama. Nekako sami sebi zadajete vise posla nego sto je potrebno.Ne morate da radite previse u jednom danu, vec budite pametni da sebi rasporedite obaveze.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2