Blizanci i Rak:Horoskop do kraja sedmice-do 30.septembra!

Blizanci i Rak:Horoskop do kraja sedmice-do 30.septembra!

2024-09-23 Off By Admin

Blizanci i Rakovi ce biti iznenadjeni u danima pred nama.

 

 BLIZANCI

Vazno je da znate da cete do kraja sedmice dobiti dokaz necijih emocija. Moramo da kazemo da je ovo prilika da se posvetite sebi. Mozda vi cak niste ni svesni koliko ste voljeni. Postoji jedna osoba iz vase proslosti koja sa vama zeli novu sansu. Ona je mozda na sve nacine probala da vas zaboravi ali joj nije poslo za rukom. I sada sa vama iskreno zeli novu sansu, zeli sa vama da nastavi tamo gde je stala.

Samo vi znate da li je to ono sto zelite, ali je bitno da u svakom trenutku budete fer, iskreni, posteni, i prosto otvoreni u svojim namerama. Morate imati na umu da cete do kraja sedmice doziveti promene na polju posla. Mnogo cete raditi, cekaju vas silne obaveze, ali je vazno da kazemo da cete vi uspeti iz svega toga da izadjete kao pobednik.

Dakle, ako ste mastali o promeni sada je pravo vreme da se fokusirate na posao i da pocnete privatni biznis, ako je to ono sto od zivota zelite. Ono sto je dalje jako vazno da kazemo jeste da ce ovo biti dani za velike stvari i da imate mogucnost da uzmete svoj zivot u svoje ruke.

Ljubav je ono sto vam mozda sada jako nedostaje. Mozda silno zelite da imate nekoga ko ce vas voleti, nekoga ko ce vas pratiti kroz zivot. No, ovo nije vreme kada cete takvu osobu upoznati pa je bitno da budete strpljivi.

Mozda neko prema vama gaji jake emocije, a vi niste spremni da toj osobi date priliku. I to je u redu. Sve je bolje od toga da nekome dajete laznu nadu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2