Zodijaci,budite spremni jer posledice pomracenja Meseca tek slede!

Zodijaci,budite spremni jer posledice pomracenja Meseca tek slede!

2024-09-21 Off By Admin

 Zodijaci budite spremni jer posledice pomracenja tek slede!

OVAN

Kao da ste na krivom putu bili svo vreme i samo ste cekali. Mozda ni sami niste bili svesni sta ste cekali do sada i koga! Zato iskoristite vreme da pojasnite svoje zelje i prioritete. Konacno nadjite prostor za sebe licno!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Pravo je vreme  za pitanje zasto ste zapostavili sebe i zasto ste potcenili svoje zelje? Kao i svi drugi, i vi imate pravo na svoj put i mesto pod nebeskom kapom. Udaljite se od onih koji potcenjuju vasu inteligenciju. Pokazite konacno da ste potencijal.

 

BLIZANCI

Vreme je da konacno menjate mnogo toga u svome zivotu. Mozda jeste bili zapostavljeni, uprkos tome sto ste se trudili. Vreme je drasticnih promena u vasem zivotu, pa ih cinite. Ne cekajte da se polje karijere gradi samo, gradite ga licno!

 

RAK

Trazili ste izlaz  iz situacija u kojima ste, ali ste nailazili na bezizlaz. Nikako da se pomirite i da prihvatite izlaz. Ucinite licno kraj svemu tome. Posto glavom ne mozete kroz zid, prihvatite sve sto je i kako je.

 

LAV

Verujte sebi i svome osecaju jer vas prati intuicija koja vas nije izdala. Bar ne do sada! Sve sto je bilo i kako je sada, vreme je da prihvatite. Ne preostaje vam nista drugo, osim da se mirite sa cinjenicama. I cinite da sve bude drugacije u vasem zivotu bar od sada.

 

DEVICA

Vreme je da se konacno oslobodite svega sto vas pritiska i gusi. Nesto sto nosite od pre u sebi, ne da vam da se smirite i da krenete napred. Neka ovi dani donesu promene koje ce vam doneti oslobodjenje od vasih tuga i svega loseg.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2