Sutra je prvi dan jeseni i ovom zodijaku donosi najvecu ljubav ikada!

Sutra je prvi dan jeseni i ovom zodijaku donosi najvecu ljubav ikada!

2024-09-21 Off By Admin

Sutra je prvi dan jeseni i donosi najvecu ljubav ikada samo jednom zodijaku!

OVAN

Dosao je prvi dan jeseni. Mislite na sutra, ali nista od vasih ocekivanja vezanih za ljubavnu srecu. Vreme je da savladate svoje srce i da  ne idete glavom bez obzira. Neka se smire vase misli i prestane haos koji vlada u vasoj glavi. Morate biti racionalni jer ocekujete nemoguce.

 

BIK

Ponasate se kao da vam je kriv ceo svet, a i krivite sve oko sebe. Vec predugo bezite od istine i nikako da shvatite da ste sami krivi licno. Sada je vreme da se suocite sa sobom i svim oko sebe. Prihvatite cinjenice, ali i odgovornost da krenete dalje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vec sutra je novi dan i vreme je da se suocite sa svojim zeljama. Jedna je licno u srcu i samo vama znana.To srce plete venac od emocija vezanih za jedno bice. I sutra je vreme da mu pokazete sta osecate i da vise ne bezite od ljubavi. Ceka vas najveca ljubav ikada!

 

RAK

Samo da progutate svoj ponos i da ga licno zgazite!  Vreme je da shvatite da vam ne preostaje nista drugo ako mislite biti srecni. Ako ste suvise trpeli, cekali i drzali do ponosa, vreme je da priznate sta vam u srcu lezi. Prvi dan jeseni ce doneti iznenadjenja.

 

LAV

Okanite se vise ravnodusnosti i glume da vam jedno bice ne znaci nista. Pa sta onda cinite saljuci poruke osobi do koje vam je stalo? Da sve bude gore, ne cinite to licno, vec preko prijatelja. Ohrabrite se da je osvojite ili da je izgubite zauvek!

 

DEVICA

Vasa je volja da li cete sutra otpoceti nesto vazno ili necete. Vazno je da vam se sutra pruza sansa za ostvarenje. Na vama je da li cete da krenete putem srece ili cete ostati na putu bez cilja i izlaza!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2