Subota,nedelja,ponedeljak:Da li ce prve kise jeseni doneti i suze ovim znacima?!

Subota,nedelja,ponedeljak:Da li ce prve kise jeseni doneti i suze ovim znacima?!

2024-09-20 Off By Admin

Saznajte da li ce prve jesenje kise doneti suze nekim znacima i kojim?!

OVAN

Budite onaj kome nece poteci suze u danima kada pocnu prve jesenji kise. Nekome se dopadate i gledajte da tu sansu i iskoristite. To sto ste ubedjeni da vam nije sudjena sreca, gresite. Trebate se samo potruditi da nadjete put do nje.

 

BIK

Vasa ocekivanja su premala, a vas trud je skoro pa zanemarljiv. Morate nesto ostvariti a za to se morate i potruditi. Tek cete imati sanse da se oprobate u nekom poslu ovih dana. Iskoristite  svoju sansu, sad ili nikada!

 

BLIZANCI

Neko vas tera na suze a tako se dobro drzite! Pitanje je samo da li cete ih moci kriti jos dugo i dokle? Jedna bliska osoba tek sada pokazuje svoje pravo lice. I koliko vamje bliska srcu, ovih dana cete je udaljiti od svoga srca. Poslije dugo vremena cete pustiti suze da teku.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Vasa sreca je da ste smireni i da se uvek trudite da ne pokazete emocije. Ovih dana ce vam se desavati turbulentne stvari. Mozda je pravo vreme da pocnete  da sredjujete haos u glavi i da se preobate izdici iznad svih problema.

 

LAV

Mozete se lako upustiti u avanturu ovih dana. Imacete susret na radnom mestu sa osoibom koju ste nekada vidjali. Potajno ste se nadali  da cete imati sansu da opet sretnete taj zanimljiv lik.

 

DEVICA

Vasa  ljubav ce ovih dana da  donese suze jer cete biti iznevereni od voljene osobe. Nece to biti velika izdaja, ali ce nekim postupkom da vas uvredi. Pustite da se slegne prasina i razgovarajte.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2