Strelac i Jarac do kraja godine mogu ocekivati i nove ljubavi i nova razocarenja!

Strelac i Jarac do kraja godine mogu ocekivati i nove ljubavi i nova razocarenja!

2024-09-18 Off By Admin

Do kraja godine svakako da mozete ocekivati nove ljubavi ali i nova razocarenja!

STRELAC

Nove ljubavi su pred vama a vi i ne slutite nesto slicno. A i vase obaveze nece biti nista manje uspesne. Na vama je samo da se bacite u akciju i da se ubrzate sto se tice obaveza.

Moci cete sve sto budete i hteli, a vi samo pokazite da imate ambicije. Dozvolite da vase ambicije budu vas pokretac i vas vodja do zvezda. A kada kazemo do zvezda, pa svakako da se misli na uspeh.

Neovisno o tome na kojoj strani cete pokazati ambicije, zna se da necete stati. Vi ste neko ko do cilja stize i prekim putem, a to znaci da necete birati sredstva. Ima kakao bilo tersko, vi necete odustati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Na radnom cete polju  da eleminisete kolegu koji vas usporava i koji namece svoje ideje. Znacete da to morate za radi vaseg dobra, pa cete se i baviti samo svojim dobrom. Naravno to ce biti za pohvalu, jer ste sami sebi najvazniji. Radicete bez obzira na umor, ali cete i postici uspeh koji izaziva i divljenje i ljubomoru, istovremeno.

Bice to razlog za nova razocarenja, ali niste vi neko ko ne zna da se izbori sa njima.

Na ljubavnom planu cete da trazite srodnu dusu. Naravno da se to odnosi na one slobodne strelce. Bice i flerta i avantura, ali  bez toga i nema nove ljubavi, niti nove emotivne veze. A pri kraju godine sledi susret koji ce da promeni sve u vasem zivotu.

Na pomolu ljubav kakvu ste sanjali i kakvu do sada niste imali. Vreme  je za nova delovanja na polju ljubavi kako biste sredili svoj emotivni zivot.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2