Do kraja sedmice:Saznajte kojim znacima do 23.septembra sledi zivotna promena,a kojima sreca!

Do kraja sedmice:Saznajte kojim znacima do 23.septembra sledi zivotna promena,a kojima sreca!

2024-09-16 Off By Admin

 Dragi nasi, pred vama je horoskop do kraja sedmice. Slede velika iznenadjenja.

 

 OVAN

Do kraja sedmice cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Samo nemojte odustajati od svojih namera. Vi ste osoba koja je oduvek spremna da se bori za ono do cega joj je stalo. Vase emocije su ono sto vas vodi kroz zivot i vrlo je vazno da kazemo da cete u danima koji su pred nama stici do svog cilja.

Neko sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Dakle do kraja sedmice je moguce da ce vam se javiti neka bivsa ljubav. Da li je to ono sto zelite, da li ste vi nju zaboravili… To samo vi znate. No, bilo kako bilo, sansa da je vratite u svoj zivot postoji ako je to ono sto vi zelite.

Naravno da je jako vazno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Budite fer prema ljudima koje volite, ali pre svega prema sebi. I znajte da je istina najbolje moguce resenje, a sve ostalo je samo na vama i do vas.

 

 VODOLIJA

Veliki preokret vam sledi. Do kraja sedmice cete biti znak koji ce istrajati u svemu sto naumi. Jedan lav sa vama zeli novu sansu. Da li cete mu dati sansu, to samo vi znate. Ali, on je iskren. Njegove namere su zaista iskrene, i treba da imate na umu da vas niko nikada nije voleo na tako nezan i poseban nacin. Na tako iskren nacin pre svega. Ljubav ce vam dati snagu za sve a vrlo je vazno da se fokusirate na sebe.

Ono sto dalje treba da naglasimo jeste da ce period do kraja sedmice biti jako buran kada je u pitanju karijera. Moguce je da cete dobiti poslovnu ponudu koja ce biti jedna od onih koje se ne odbijaju. Vi znate da li to zelite, ali svakako da ne bi ste smeli da sumnjate u sebe i u svoje kvalitete. Sledi vam prilika da svoj rad i trud na jedan poseban nacin zaokruzite u celinu i da ostvarite svoje ciljeve.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2