Lav,Ribe,Jarac,Skorpija:U narednih sedam dana slede bitne promene!

Lav,Ribe,Jarac,Skorpija:U narednih sedam dana slede bitne promene!

2024-09-15 Off By Admin

 Lavovi,ribe,jarcevi i skorpije u sedmici od 16. do 23.septembra…

 

 

LAV

Vi ste znak koji ce u narednih sedam dana da shvati gde je pogresio. Mnogi od vas ce pozeleti da vrate vreme ali to nece biti moguce.

Zaista cete shvatiti koliko ste mogli da budete srecni da ste znali da cenite neciju paznju. No, sada, ni u kom slucaju necete moci da tu svoju gresku ispravite. 

I zaista vam sledi sedam dana tokom kojih cete na tezi nacin da naucite lekciju.

Za vas imamo upozorenje da pazite sta radite na polju posla. Neki vasi saradnici samo glume da vas vole, i da su vam prijatelji. Oni zapravo samo cekaju vasu prvu gresku koja bi mogla jako skupo da vas kosta. Mislite o tome, vreme je da budete jako pazljivi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

  SKORPIJA

Drage skorpije, u narednih sedam dana cete zaista imati srece. To je ono sto moramo da kazemo. Neko ste ko je prolio mnogo suza ali doslo je vreme da se okrene kolo srece. Postoji neko ko vec neko vreme iskreno zeli da vam se priblizi. Neko ko vas iskreno voli i ko je spreman da se bori za vas i za vasu ljubav. U narednih sedam dana cete dobiti sansu da budete iskreno srecni i da na neki nacin pocnete ispocetka, a sve ostalo je samo na vama i do vas.

Moramo reci i to da ce vam na polju emocija cvetati ruze ukoliko budete slusali svoje srce, a ne tudja misljenja. Vas zivot mora da se promeni, ali to ce biti moguce samo ako isti uzmete u svoje ruke.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2