Slede novi dani i nova sreca,ali desavanja nece biti lepa bas svima-igra sudbine i zodijak!

Slede novi dani i nova sreca,ali desavanja nece biti lepa bas svima-igra sudbine i zodijak!

2024-09-12 Off By Admin

Novi dani i nova sreca, ali desavanja nece biti lepa bas svima!

OVAN

Samo cinite da novi dani idu kako treba. Neke obaveze tek morate da ispunute, a da na njih niste ni racunali. Zato se manite novih planova, sve dok ne vidite rezultate onoga sto sada radite.

 

BIK

Pokazite vece  zaniumanje ovih dana za nesto cemu se nadate. Racunate na nesto odredjeno a do sada ste vise puta bili iznevereni. Jos uvek necete biti sigurni sta da ocekujete. Ako mozete ucinite sve sto je do vas da se ne ponovi isto.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Niste odusevljeni onim sto se zbiva. Jedna osoba, starija od vas, trudi se da vam nametne svoje misljenje i svoj stav. Nesto cini na svoju ruku i sebi u korist, a vama na stetu. Stanite joj na put.

 

RAK

Vasa volja se mora mnoziti sa vasim mogucnostima. Ako cete pravo, preumorni ste da pokazujete volju, ali morate. Skoro da nisu lepa desavanja u zadnje vreme. Kako vam je, tako vam je, posao vas ceka i niko vas nema zameniti.

 

LAV

Budite oprezni ovih dana jer slede novi dogadjaji. Neki ce vas malo ohrabriti, ali neki ce vas i nervirati. Sve je do vas sta cete ciniti i kakvi ce vam biti novi dani. Samo vama licno.

 

DEVICA

Nece vam biti lepa desavanja koja slede, ali se mirite sa istinom. Neke istine su tu jer ce nenadano isplivati. Vase srce nece biti odusevljeno, ali cete morati da pokazete da ste spremni na istinu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2