Necija kuca ljubavi ce biti ispunjena tugom do kraja septembra,a nekome slede izazovi!

Necija kuca ljubavi ce biti ispunjena tugom do kraja septembra,a nekome slede izazovi!

2024-09-12 Off By Admin

Necija kuca ljubavi ce do kraja septembra biti ispunjena tugom!

OVAN

Kuca ljubavi vam je u nekom emotivnom haosu. Zato pazite koje poteze povlacite i kako cete reagovati. Mogli biste povuci neocekivan potez koji ne bi bio u redu. Tako bi se vasa kuca ljubavi ispunila tugom.

 

BIK

Nista ne cinite da sredite svoje emotivno, ali i radno polje. Prepusteni ste lezernosti i ravnodusnosti. Ipak cete morati da cinite sto vam je volja, i da se potrudite da to bude u skladu sa resenjem problema. Imate ih mnogo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Pocnite da se bavite nekim konkretnim poslovima. Ono sto je zapoceto, samo zavrsite i privedite kraju. Ne pravite nove planove sve dok ne bude zavrseno ono sto je prioritet. Predahnite malo, lako cete dalje.

 

RAK

Niste ni svesni sta vas ceka i sta je ono sto morate. Vasa kuca ljubavi je trenutno u zatisju, a vi ne cinite nista. Mozda cete u medjuvremenu gledati da zberete sve sto niste do sada. I da se pomirite sa cinjenicama.

 

LAV

Pokusavate da ocrnite jednu osobu, ali zasto? Samo zato sto necete ili ne mozete da prihvatite istinu. Ona vas je volela, a vi ste je izneverili, jer ste stavili svoj ponos izmedju vas. Sto je vasa kuca ljubavi ispunjena tugom, krivi ste samo vi i vas ponos!

 

DEVICA

Mogli biste pokazati odgovornost da saslusate ono sto vam se ima reci. Jedna osoba vas zeli optuziti za nesto, a da niste nista ucinili lose. Da se ne biste ogresili o nju, saslusajte jos nekoga.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2