Petak,subota,nedelja:Bikovi teraju po svome,Rakovi nemocni…

Petak,subota,nedelja:Bikovi teraju po svome,Rakovi nemocni…

2024-09-05 Off By Admin

Dok Bikovi teraju po svome, Rakovi su nemocni da ucine bilo sta.

OVAN

Ne smete dozvoliti da budete nemocni, pa zato gledajte kako cete. Mogli bi ovo biti vasi dani, samo ako pokazete volju da to zelite. Nemojte oklevati da se istaknete u prvi plan, a svoje zelje za prioritete.

 

BIK

I dalje terate po svome i nista ne resavate. Vi morate da dobro promislite sta biste i kako dalje. Imacete ponudu novog radnog mesta koju cete zanemariti. A situacija u kojoj ste nalaze da morate da postupite vrlo ozbiljno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Mnogo toga planirate, ali ste nemocni da ostvarite. Morate se suociti sa nekim cinjenicama, i prosto se pomiriti sa njima. Zelite da sve bude po vasem i da konce drzite u svojim rukama. Ovih dana neko drugi ce ih preuzeti.

 

RAK

Vi ste nemocni da uciniite bilo sta, i osecate da su vam ruke vezane. Morate da se  istaknete u prvi plan i da progovorite. Suvise ste dozvolili drugima da upravljaju vasim zivotom, a ovih dana i nekim vasim koracima.

 

LAV

Morate se  izvuci iz sivila i monotone situacije. Mada pokusavate da sve druge prevarite, neko ce vas procitati. Svoju masku koju koristite ne vide drugi, ali neko ko vas voli i poznaje, cita vas kao knjigu.

 

DEVICA

Ovih dana ocekujete nemoguce, pa  se tako i ponasate. Neke osobe cete morati da razumete i da opravdate njihove razloge. Na zalost, nece proci vase kriterijume. Savet je da ne budete prestrogi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2