Ribe i Vaga:Veoma tajanstveni i nezni,ali kada zatreba jaci od svih!

Ribe i Vaga:Veoma tajanstveni i nezni,ali kada zatreba jaci od svih!

2024-09-05 Off By Admin

Pricamo vam o ribama i vagama. O tome koliko su ova dva zodijaka posebna.

 

  RIBE

Nezni ste. Za vas svi misle da ste toliko osetljivi da jednostavno svi vrlo lako mogu da vas povrede, da vas razocaraju, da vam slome srce. Vi ste neko ko tacno zna sta hoce ali moramo da kazemo da ste osoba koja ide ka svom cilju i koja voli iskreno i posvecuje se svim srcem onome do cega joj je stalo.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

No, kada naidju teski dani i kada je potrebno da budete jaki i da se nadjete onima koje volite, vi ste znak koji to cini. Ma koliko da ste nezni vi u nekim situacijama umete da budete jaci od svih. Da budete oslonac ljudima koje volite jer ste osoba koja tacno zna kada je vreme da se okrene, i ode.

Ono sto moramo da naglasimo jeste da ste znak cije je srce veliko i uzivate u tome da usrecite one do kojih vam je stalo.

Istina vam je jako vazna, i vazite za zodijaka koji ce reci onako kako jeste, onako kako misli, oseca, pa cak i ako je ta istina teska, bolna, razocaravajuca…

Ribe su zodijak koji ume savrseno da kalkulise izmedju srca i razuma. Skoro da to niko ne ume tako ako vi. I nemojte odustajati od svojih zamisli i uverenja, a svakako da je najlepse kod vas to sto umete i smete da kazete ne kada je vreme za to.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2