Blizanci, Vage, Vodolije tokom jeseni: Vreme je da izlijete svoje emocije osobi koja ce postati vasa srodna dusa!

Blizanci, Vage, Vodolije tokom jeseni: Vreme je da izlijete svoje emocije osobi koja ce postati vasa srodna dusa!

2024-09-04 Off By Admin

Ovo je horoskop za vazdusne znake tokom jeseni i svako ce znati sta mu je ciniti…Ali da pokaze i svoje emocije.

Vreme je da izlijete svoje emocije osobi koja ce postati vasa srodna dusa!

BLIZANCI

Osoba ste koja je  jako komunikativna pa se zelite dodvoravati i dokazivati drugima. Volite da se  druzite, da poznajete sto vise ljudi i tako i nastavite. Tokom jeseni je vreme da pokazete sto vise snage i sto vise volje. Vreme je da izlijete svoje emocije osobi koja ce postati vasa srodna dusa.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zauzeti Blizanci

Morate da se trudite da idete napred, ali i da se ne nervirate. Tokom jeseni cete morati da smanjite nervozu koja vas stalno prati. Kada ste nervozni, vi gubite osecaj za emocije, pa tako cesto povredite osobu koja vas voli.

Vec imate neke planove, ali cutite o tome. Tokom jeseni cete morati da svoga partnera ukljucite u svoje planove. Da se konsultujete sa njim. U pitanju je neka nekretnina, gradnja i neko ulaganje.

 

Slobodni Blizanci

Moracete da pokazete sta zelite i sta osecate. Nekoga cete sresti a da i ne slutite da ce to biti susret sudbine. Vase emocije ce ostati uzdrzane i vi ucinite bas sve da ih izlijete. Na emotivnom planu ce vam se desiti ljubav, i bice vam to iznenadjenje, ali i radost. Vazno je da ne krijete ni misli, ni emocije. Ukljucite ga u svoje planove, i gledajte napred.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2