Rak,Skorpija,Ribe tokom jeseni:Samoca vam vise nece biti drug,jer cete naci zivotnog druga!

Rak,Skorpija,Ribe tokom jeseni:Samoca vam vise nece biti drug,jer cete naci zivotnog druga!

2024-09-03 Off By Admin

Tokom jeseni, samoca vam vise nece biti drug, jer cete naci zivotnog druga!

Ovo je horoskop za vodene znake tokom jeseni, pa ce svaki od njih da nadje svoj pravi put, a ima sanse i na pravu ljubav. Vazno je samo da je prepozna!

RAK

Samoca gubi trajanje i nece vam vise biti drug. Konacno je pred vama period smene leta na jesen. Nemojte samo da takva bude i zamena u vasem zivotu. Najbolje je da to bude obrnuto i da sive jeseni u vasem srcu, zamene leta ljubavi. Dosta je vremena vladala samoca.

Neka se u vasem zivotu sve menja na bolje, jer nije vam bilo dobro.Dosta ste bili zatvoreni, dosta vam je samoca bila najbolji drug. Nije da niste zeleli drustvo jedne osobe, vec vam se nije dalo. Kao da je karma stalno bila sa vama na oprezu. Suvise skromni i probirljivi, previse ste razmisljali o svemu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zauzeti Rakovi

Navikli su da cutite i trpite, ali i da samujete. Idalje cete da ne biste rizikovali srecu, da se uzdrzavate od komentara. Prestanite da sebi cinite na stetu, vec jednom progovorite. Iznecete svoje misli i osecanja na videlo dana.

Konacno je vreme da oslobodite dusu cutanja. Prijateljima i kolegama pokazite da vredite, ali i koliko. Ako vas iznevere, samo ce oni biti na gubitku. Partner neka obrati vise paznje, kako vas ne bi izgubio. Odliucite se da pokazete da imate svoje JA i da imate stavove preko kojih necete preci.

 

Slobodni Rakovi

Lako biste mogli da svoju samocu zamenite lepim drustvom. Da dusu koja je trpela mnoge boli, oslobodite cutanja. Da izlijete reku osecanja koja vas odavno nosi, a sada pocinje da vas gusi. I sve to osobi koja ce da ispuni vasu samocu i vase drustvo da ispuni svojim obozavanjem.

Imate sanse da vam jedna osoba bude zamena za sve sto zelite. I da samoca zauvek ode bestraga, a vi u njoj da nadjete zivotnog druga!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2