Svako ce morati nesto: Bik da nauci lekciju, Devica da sledi svoje srce, Skorpija da se emotivno stabilizuje…

Svako ce morati nesto: Bik da nauci lekciju, Devica da sledi svoje srce, Skorpija da se emotivno stabilizuje…

2024-09-02 Off By Admin

Svako ce morati nesto, pa ce neko da nauci lekciju, neko da sledi svoje srce, neko da se emotivno stabilizuje…

 

OVAN

Vama svakako da sledi uspeh, ali morate ostati istrajni. Uspeh se ne stice brzinski i za kratko vreme. Uspeh je ono sto treba da traje, pa gledajte da ga nadogradjujete malo po malo. Popravite emotivni svet.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Moracete da naucite lekciju i da se pocnete kontrolisati. Vasa samokontrola je slaba, pa ste se licno doveli u los polozaj. Vase reci su brze i negde ste  prebrzo reagovali recima. Sada vam se ljulja novcani status, ali ste sami krivi. Ubuduce bolje cutite, nebitno jeste li u pravu ili ne!

 

BLIZANCI

Vicete morati ad ulazete novcano u nesto, i da ne zalite. Mada ste cuvalica novaca, ipak morate znati da ce ova ulaganja da budu pozitivna ulaganja.  Dosta ste mudri i zrelo donosite odluke, pa ne zalite sto ulazete. Neki se vec pitaju odakle vam?!

 

RAK

Morate ostati posveceni svima oko sebe, mada vam je vrlo tesko. Osecate se zapostavljeno od svih, a nemate ni pomoc, niti razumevanje za svoju muku. Kod vas je uvek po principu ljubavi, pa nemojte druagcije vladati. Vi ste most, pa  ako popustite brod ce da potone. Oslobodite dusu cutanja!

 

LAV

Morate ad se reorganizujete jer  odajete zanemarenost. da li ste zanemarili sebe ili ste zanemarilii svoje bliznje? I ma kako ad je,okrenite se napred i ucinite i jasne i konkretne  korake.Neko zeli da bvvampruzi posvecenost, a vi kao da mu vracate zanemarenost?

 

DEVICA

Morate da sledite svoje srce, pa ma gde vas vodilo i odvelo! Ne cinite protiv sebe vec pokazite da cete da cinite ono sto vam srce govori. Ono vas upucuje na odredjene korake i odredjenu osobu. Nemate sta izgubiti ako pokusate!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2