Ponedeljak,utorak,sreda:Prvi dani septembra donose emotivni haos jednom zodijaku!

Ponedeljak,utorak,sreda:Prvi dani septembra donose emotivni haos jednom zodijaku!

2024-09-01 Off By Admin

Prvi dani septembra  donose emotivni haos ovom zodijaku.

OVAN

Prvi dani septembra donose promene. Vec osecate da vas je snaslo nesto nejasno i da osecate neki haos. Ne mozete da se snadjete u svemu tome. Mozda je samo potrebno da sredite svoje emocije i da se okrenete za prioritetima.

 

BIK

Ne znate kako cete dalje, a morali biste da se okrenete odredjenom cilju.  Morate se stabilizovati, jer neke obaveze privodite kraju. Bice ovo vreme za ozbiljne teme i da razmislite kako da nadjete stabilno zaposlenje. Dosta je stajanja u mestu.

 

BLIZANCI

Cinite haos, a da niste svesni toga! Vasa nervoza prevazilazi sva ocekivanja onih koji vas poznaju. Vreme je da znate i shvatite sta se sa vama desava. Od vas se ocekuje da postanete svesni da prenosite negativnu energiju i da stetite sebi. Razvedrite se!

 

RAK

Upali ste u emotivni haos i ne znate kako da se izborite. Osecanja su vam pomesana i niste ni svesni kako se vladate. Ono sto vam se trenutno desava, lisice vas emocija i srece i tuge. Probajte da racionalizujete stvari.

Prvi dani septembra ce biti zanimljivi.

 

 

LAV

Morate se okrenuti i onome ko vas gleda. Ako je toj osobi stalo do vas,  nece oklevati. Svakako nemojte da mislite da ce da vas moli za ljubav. Zato osecanja iznesite, jer vas nece dugo cekati.

 

DEVICA

Radujte se jer ce vam sve ici od ruke. Konacno ste uhvatili ritam koji drzite i lakse se snalazite. Osim sto radite dosta, vi znate i da se opustite. Ovo je vase vreme koje ce biti u vasem znaku. I vase je sve sto pozelite. Gledace vas zvezde i ispunjavace vam zelje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2